Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün yine sanayi deydim.
Yapılan işlemler:
Turbonun egzoza bağlandığı yerde kaçak vardı conta takıldı ve onun etrafına silikon tabancasıyla mastik gibi bir şey çektiler.
Motor sökülgüğü zamanda elimizde kalan egzozun tamirini yaptık kükreyen o ses birden kayboldu şükür..
İş bittikten sonra yolda giderken duman çıktı ön taraftan çok korktum ulennn bu ne arabayı durdurup baktım egzoza sıktıkları mastik sıcaktan duman çıkarıyor bu normal bir şeymiş korktuğumla kaldım...
Bu arada egzoz takımım gelmiş iki yana yaslı çift çıkış egzoz düşündüm Suat'ın bir ara uyguladığı gibi bakalım yakışacak mı .
Şu an kaportacıda ön tamponu takılacak oradan da elektrikçide kablolar elden geçirilecek ve klima aktif hale getirilecek
Sanayide baya gezdim bugün fazla devir çevirmeden benzini bitti 100 kağıtta benzin aldım şükür bir sorunla karşılaşmadım şimdilik her şey yolunda gidiyor