çakmaklık

ozankorkmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
combo araca çakmaklığa tranmitter takınca sigorta atıyor transmitter kontrol edeyorim normal kısa devre yok neden sigorta atıyor bilen varsa yardım lütfen

peki normal çakmak amacıyla kullandıgınızda durum nedir. belki sorun çakmaklıktadır.

bence taktığı parçayı kaldırmıyor yoksa sigorta attırmazdı demekki ceyran var çakmaklıkta ki sigorta attırıyor sigortası kaçlık bilmiyorum 10 luksa 15 lik takın 20 likse 25 amperlik takın bide öyle deneyin bakalım ama çok fazla arttırmayın sigortayı ben öyle bi kaç araç gördüm çakmaklığın sigortası atmıyor daha sonra tesisatı ve tesisat yanıyor bi kere albeada uğraştık arkadaşlar tesisat değiştirdik . Adam taksici kontak kapalıyken ceyran olmuyorya hani çakmaklıkta sen git akıllı adam başkasından duymuş sigorta kutusundan direk yap sigorta var ama ne işe yarar :) bi süre kullanıyor öyle sonra duman vs. yanıyor tesisat :) aman dikkat derim.

çakmaklık yuvan da yada transmitterin arızalanmış olabilir.
transmitter başka araçta çalışıyormu.
Girişi kısadevre olduysa nereye taksan siğorta atırrır.
Çin malı içindeki kablolar ip gibi incecik en ufak sıkışmada ezilip sıyrılıyor.
Sen başını aşağı yukarı oynatırken bile zedelenip içinden kısadevre olmuş olabilir.

sigorta

sigortayı 20 taktık çakmak çalıştı ama tran. takınca yine sigorta attı

tran.evden 12 v adaptörle çalışıyor ama araca takınca ya tran. sigortası atıyor yada çakmaklık sigortası

sigorta

25 lik sigorta takınca düzeldi

bence bir hata var. transmitter 25 a akım çekmez.klima fanımı çalıştırıyor. siz en iyisi çakmaklığın içini birde transmitterin içini kontrol edin kabloları sıyrılmış olabilir.

25 lik sigorta takınca düzeldi

25A çok yüksek.
Bence o transmitteri kullanma. okadar akımda aracın kabloları ısınır.
Yakarsın aracı.

Siğortayı yükseltmek çözüm değil. uzun süre çalışınca ısıdan o siğortada erir.

25 cok yuksek 30 lıralık bır parca ıcın aracınızın tesısatını yakabılırsınız...

Geri