c4 Grand picasso???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşver sen senin araban canavar gibi corsa ya devam derim

geçenlerde bu konu hakkında 8. etap a bu konu hakkında mail attım gelen cevap şe şekilde

Merhaba Ali Bey,

Ne güzel sizin gibi seyircilerimizden böyle mailler almak. Umarım faydalı bilgilerle sizlere yardımcı olabiliyoruzdur. Yalnız geciken cevap için kusura bakmayın. Gelen yüzlerce maile cevap yazmak biraz zaman alıyor. Kimseyi cevapsız bırakmamaya çalışıyorum.
Şimdi gelelim sorularınıza.
Bahsetmiş olduğunuz araçları zaten kullandım. Citroen satış adetleri ve servis ağı nedeniyle Renault’dan geride kalıyor. 5008 ile Picasso PSA grubun geliştirdikleri araçlar. Fransız üreticilerin araçları ne yazık ki ülkemizde bir süre sonra ses yapmaya başlamaktadır. Bu da özellikle hassas kulağa sahip kullanıcıların canını sıkmaktadır. Sesler kullanılan plastik aksamlardan kaynaklanmaktadır.
Bu tarz bir araç istiyorsanız Renault Scenic’i tavsiye ederim. Ford C-Max ya da S-max’de gayet sağlam ve şık otomobiller. Renault’da 1.5 dci motoru tercih ederseniz yakıt yönünden de rahat edersiniz ve çok başarılı bir motor.
Ford’ta ise 1.6 Duratoq TDCİ motor tercih edilebilir.
Aşağıdaki linkten Grand Scenic tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=daylLcd5Xes

Renalut Megane Spor Tourer modelinin linki de aşağıdaki gibidir. Bu araç da işinizi görebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=WcW4OwItCOA

Murat ÖZTÜRK
Spor Müdürü
SafeRedirect.aspx

İyi bir adama benziyor yazmış işte vazgeç bu sevdadan:)

ciroen demeyin bana :D motoruna aldanıpta almayın...:D araba 2001 model citroen xsara 1.6 vtr.arabaya 1.500 mılyar masraf yapıp butun mekanığini yapırıp kesınlıkle kusursuz hale geldı ama 1 sene gecmeden on takımdan sesler gelmeye basladı neysekı servıs tanıdık bir kaç parçayı garantıden yaptı ama araba hala tat vermıyor.astramla gırdıgım vırajlara yarı hızıyla gırıyorum neredeyse.160 170 çok cabuk goruyor ama ıcerıde ruzgardan senfonı orkestrası baslıyor...

İnsignia OPC ön tamponundan sonra Grand Scenic in ön tamponu ne kadar kaba ve uyduruk göründü gözüme...

o araçların gösterge tablosunu adam gibi şöförün önüne koysunlar hemen alacam bir tane bende. nefret ediyorum toyota yariste de öyle ya, aracı ben kullanacam benden başka herkes aracın göstergelerine hakim olacak ne iş ya töbe yarabbi.... bari arka koltuğa koysunlar göstergeleri abicim...

picasso yu şu an için düşünmüyorum geçenlerde iş için kızılcahamam a gittim geldim corsam dan ayrılamayacağımı anladımmmm
açıkcası yazılanlarda gözümü korkuttu

grand scenic de çok güzel geçen bayide bindim içi gayet güzel ama dıştan biraz tipsiz gelebilir

Ön cam kelebeği dısında uyuzuma giden bir durumu yok :D

bizde satılık olan 307 1.6 dizeli verip picasso almayı karar verdik ve dün itibari ile beyaz renkte picasso nun siparişini verdik
dün itibari ile asıl niyetimiz 5008 idi ama satış ekibi bizi bu araçtan soğuttu şöyleki ilk önce citroen e gidip aracı inceledik bizim 307 ye 22 para verdiler ayrıca picassonun en fulunu de 55 e verip 1 yıl boyunca sıfır faiz imkanından bahsettiler tamam dedik pejo ya geçtim burda bizim 307 ye daha iyi fiyat verirlerse anlaşıp bunu alırız diye düşünüyordum ki benim aracıma fiyat veremediler hatta burdaki pejo bayisinde aracımım bakımlarını yaptırırdım neyse dedim işin asıl komik olayı 5008 in filo kampanyası denen bir kampanyası var ben bu kampanyayı başka bayilerden fiyat araştırırken öğrenmiştim fiyat sordum pejo ya 59 dediler filo kampanyası ile ne kadar olur diyince bunda pek karımız olmadığı için pek ön plana çıkarmadıklarını söylediler fiyatın ne kadar olacağını tekrar sorduğumda ise salı gününe anca fiyat verebileceklerini söylediler şaşırdım hem kendi aracına hemde benim aracıma fiyat veremediler ki ben aracımı da burdan almıştım yazık dedim neyse tekrar citroene gittim citroen de ki satış müdür olan murat abimin yoğun ilgisi ile ellerinde olmayan test aracını daha önceden aynı arabadan sattıkları müsterisini çağırdı ve bize aracı test ettirdi ve picasso nun içindeki ferahlık 5008 de yokk onu size söyleyimm belki 5008 deki gibi head up display kafalıklardaki ekran yok ama insana yaklaşımları ve bana 5000 tl lik fiyat farkı yarattıkları için citroen kazançlı çıktı 1 hafta içinde araç gelecek artık beklemedeyizz

Geri