c4 Grand picasso???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün annemleri aldım pikniğe giittiik dönüştede ışıklarda durdum arkamdan bir picasso geldi yanıma yanaştı çok hoşuma gitti bildiğim kadarıyla bu araç 1.6 dizel otomatik ve donanım olarak da allah ne verdiyse yüklemişler
aslında ben corsamdan gayet memnunum ve sıfırdan beri bende bir sıkıntısı da yok biraz daha büyük ve donanımlı bu araca bakmalımıyım ne dersiniz???

http://www.youtube.com/watch?v=kEk5GXMwsGY&feature=related

Son düzenleme:
Bende bakmiştim c3 bakarkene dikkatimi cekmişti ici geniş guzel hoş kaliteli bir araç

tam bi aile arabası :)

bir tanıdıgımda var öte güzel ve rahat bir araba eger bu tarz bir araç arıyorsanız kesınlıkle tercih edilesi bir model.

aramak değil aslında bir anda bugün yanımdaki araçtaki ferahlık hoşuma gitti bilemiyorumm 2 saat önce böyle bir fikrim yoktu ama ilk görüşte bir elektrik aldım :)

tipik çirkin fransız, bir anlık hevesle hataya düşmeyin derim :D
Fransızların süet döşemesini çok severdim, Opel'in kumaş döşemeleri çok boş geliyordu bana.
geçen hafta C5 deneyiminden sonra süetten vazgeçtim, deri koltuk olsa daha az terletir valla :D
çok da kullanışlı değiller, aracı çözmek biraz zaman alıyor.
ben olsam Opel'den fransıza geçmezdim. gözünüze ferah gözükmesinde döşeme renklerininde payı var.

niyeyse bu tarz arabalara hiç ısınamadım yaaa bence orta öğüs çok çirkin..

Benim arkadaşımda c4 picasso var. grande olmayanı yani. aracın o hantal duruşuna rağmen yakıt ve performansı çok başarılı. otobanda saatte 210 km hızla giderken, 4 kişi ve full bagajda anlık yakıt tüketimi 12 litreyi gösteriyordu. şehir içinde 5,4 litre harcıyor.

Asıl tuhafıma gelen kısmı hertürlü viraja hızlı girebiliyosun. süspansiyon ve yol tutuşu konusunda 10 numara yapmışlar. ben Astramla giremiyorum o hızlarda o virajlara.

Epey heybetli duruyor bu arabalar..

bu araç trafikte ben burdayım diyorr beyaa hoşuma gitti biraz araitırıyım bakalım belki corsayı satılığa çıkarırım ama ilk önce o aracı kullanmam lazımmm bir kaç yerde araştırdım citroen servislerinin yetersiz olduğu söyleniyor (eğitim yönünden)
picasso da elektronik olarak yüklü bir araç olduğunda bir sıkıntı olur mu??? ikinci el fiyatları da az değil benim istediğim modeller 33 den başlıyoo normalda 37 den aşağı yok bu rakamlar çok gibi geldi bana ama rakiplerinden daha doluuu
bu aracın türkçe videosuuda bulamadım yurtdışı birçok testi var ama türkiyede testi yok galibaaa

Geri