bu jantlarla dediğiniz doğru fakat yolda giderken yeni kasa şahane duruyor benm fikrm 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla cezbedici birşeyleri olmalı ki, satmaya devam edebilsin. Önceden herşeyiyle cazip Mercedes görürdük. Galiba biraz nesil farkıyla da alakalı birşey, 80'li yıllarda Mercedes olağandışı , rüya gibi araçtı cocukluğumun unutulmazı. BMW ve Peugeot dahil diğer tüm araçlardan ötede birşeydi.
Aşağıda yeni model E serisi Mercedes görüyorsunuz. Kia veya Hyundai bu araçtan daha güzel ve özel görünmüyor mu, yoksa ben mi yanlış görüyorum?
![]()
birde amg haline bakmak lazım.Valla cezbedici birşeyleri olmalı ki, satmaya devam edebilsin. Önceden herşeyiyle cazip Mercedes görürdük. Galiba biraz nesil farkıyla da alakalı birşey, 80'li yıllarda Mercedes olağandışı , rüya gibi araçtı cocukluğumun unutulmazı. BMW ve Peugeot dahil diğer tüm araçlardan ötede birşeydi.
Aşağıda yeni model E serisi Mercedes görüyorsunuz. Kia veya Hyundai bu araçtan daha güzel ve özel görünmüyor mu, yoksa ben mi yanlış görüyorum?
![]()
astra g'ye pioneer teyp taktım aynı tepkileri almıştım arkadaşlardan. ama c kasada alamıyorum o sesi. teyp zaten çok kaliteli değil kolonlarda öyle sanırımOpel ne dengesiz firma yahu, biz Vectra B de abanıyoruz standart kolonlar ve 7-8 yıllık pioneer cd çalarlı teyp ile, ford kadar canlı 3 boyuta yakın kalitede bir ses vermese de bir çok araçtan sağlam baslı tizli midli ses veriyor, bass inanılmaz derecede yüksek ve poturdama yapmıyor, millet sonradan yapılma sanıyor, gerçekten kafam karıştı C kasa yüzünden![]()