BUZ beyazi far AMPULU ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben satmıyorum ki :D:D

şaka şaka,

mtec ya da philips her ikisi de güzel kelvin seçimi sana kalmış, ne renk istiyorsan,

gün ışığı 4350k gerçek beyazdır, kelvin değeri yükseldikçe mor ötesine doğru devam eder, 6000k üzerine çıktığında mavilik belirginleşir, 10000k üzerinde ise artık iyice mor ışık verecektir, ayrıca değer yükseldikçe parlaklığı artar ancak aydınlatma gücü azalır.

tavsiyem 4350-6000k aralığında max.8000k olması yönünde..

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=11248&k_id=63&kn=Amp%FCl

bu arada selçuk da aynı modeli önermiş zaten :)

Sağol Umut'cuğum bilgilendirmen için

Selçuk fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim daha belirgin oldu

Gece görüşü nasıl memnunmusun

Bir de polisler herhangi bir şey diyorlar mı

Varsa fotoğrafı gece görüşlüsünü de koyabilirmisin

Sevgilerle

yok abi demezler ya ne apachiler var görmüyor musun trafikte :D:D

Sağol Umut'cuğum bilgilendirmen için

Selçuk fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim daha belirgin oldu

Gece görüşü nasıl memnunmusun

Bir de polisler herhangi bir şey diyorlar mı

Varsa fotoğrafı gece görüşlüsünü de koyabilirmisin

Sevgilerle

ne diyecek abi polis hiç bir şey demez yasak değilki.

Gece görüşünü ben beğeniyorum ancak göremediğim anlarda yağmurlu havalarda nadiren sisleride açıyorum. Yağmurda biraz sıkıntı yaratır sis farların varsa onlarıda açarsın.

zaten önümüz yaz kışın normal ampülleri kullanırsın beğenmezsen.

Gece fotoğrafı yok maalesef philips ten önce kullandığım eski narva marka ampüllerin fotoğrafı var 4100 K istersen eklerim.

Bu arada sahibiden.com dan 2 çift aldığımda 10 tl civarında olan mtec beyaz park ampülü hediye gönderdiler eğer alırsan sende iste.

Sisler var

Selçuk

Eğer gece fotoğrafını da bir eklersen kafam daha da rahat olur en azından görmüş olurum
Çünkü bu tavsiye ettiğinden almayı düşünüyorum

Phılıps Dıamond Vision 5000 K
Budur değil mi ?...

Sisler var

Selçuk

Eğer gece fotoğrafını da bir eklersen kafam daha da rahat olur en azından görmüş olurum
Çünkü bu tavsiye ettiğinden almayı düşünüyorum

Phılıps Dıamond Vision 5000 K
Budur değil mi ?...

evet abi philips diamond vision 5000K.

dediğim gibi gece fotoğrafı yok. Çıplak gözle baktığında değilde aynadan arkandan gelen arabada bu ampüllerden varsa xenon gibi parlıyor aynada. Çıplak gözle bakıncada xenon olmadığı açıkca belli oluyor. Tabi sarı ampüllerden görselliği çok çok iyi.

ne diyecek abi polis hiç bir şey demez yasak değilki.

Gece görüşünü ben beğeniyorum ancak göremediğim anlarda yağmurlu havalarda nadiren sisleride açıyorum. Yağmurda biraz sıkıntı yaratır sis farların varsa onlarıda açarsın.

zaten önümüz yaz kışın normal ampülleri kullanırsın beğenmezsen.

Gece fotoğrafı yok maalesef philips ten önce kullandığım eski narva marka ampüllerin fotoğrafı var 4100 K istersen eklerim.

Bu arada sahibiden.com dan 2 çift aldığımda 10 tl civarında olan mtec beyaz park ampülü hediye gönderdiler eğer alırsan sende iste.
ağmurlu havalarda neden problem oluyo biraz açıklarmısınız.tam almaya niyetlendim yağmurda kötü deyince vazgeçicem sanırım.

Tamamdır Sevgili Selçuk
Biraz yordum seni ama yanlışlık yapmayayım dedim
Akşam bizim aksesuarcılara bir uğrayayım sıkı bir pazarlığa gireyim

Sevgilerle

Yine de akşama kadar örnek bir gece fotoğrafı bulursan koyarsan çok çok sevinirim
Olmazsa da önemli değil zaten ifade etmişin

Geri