BUZ beyazi far AMPULU ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ağmurlu havalarda neden problem oluyo biraz açıklarmısınız.tam almaya niyetlendim yağmurda kötü deyince vazgeçicem sanırım.

Sarı ampüllerin yağmurlu ve sisli havalarda ıslak zeminde daha iyi gösterdiği kanıtlanmış bir durum.

Ama öyle göstermiyor derken çok vahim bir durum yok yani gözlerinizde bir rahatsızlık yoksa rahat görürsünüz.

Sarı ışığa göre yağmurda bana göre performansı %80 85 lerde diyebilirim.

xenon da yağmurda çok etkili değildir, ışık mercekten çıktığı için yayılmadan ilerler ancak önüne gelen yağmur damlaları lens görevi görerek ışığı kırar ve dağıtır, bu sebeple normal aydınlatmaya göre xenon ve benzeri sistemler yağmurda daha belirgin bir aydınlatma azalması hissettirir, buna rağmen yağmurlu havadaki aydınlatma performansları halojen seleflerine yakındır.

Alpay o zaman önereceğinin modelini tam olarak yazarmısın fiyatıyla
Bir de bir şey soracağım Xenon görüntüsünü veriyormu

Murat Bey,

Zaten bu konuyu acan benim ve ben de bilmedigimden dolayi actim :))

Benim bildigim, markasi iyi olsun diye markali olana cok para vermeyin, PHILIPSin omru bile 2 sene oldu.

Ama arkadaslar bi kac saat icinde hayli guzel bilgiler yazmislar, ellerine saglik.

Ilginize tesekkur ediyorum,
Alpay

Tamamdır Sevgili Selçuk
Biraz yordum seni ama yanlışlık yapmayayım dedim
Akşam bizim aksesuarcılara bir uğrayayım sıkı bir pazarlığa gireyim

Sevgilerle

Yine de akşama kadar örnek bir gece fotoğrafı bulursan koyarsan çok çok sevinirim
Olmazsa da önemli değil zaten ifade etmişin

philipsif1.jpg

p2vv6.jpg

netten bulduğum 1 kaç resim.

Son düzenleme:
selçuk doblodaki sanırım 8000k. belki de 10 :)

Evet Sevgili Arkadaşlar
Çok güzel bir paylaşım ve yardımlaşma oldu

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Semih, gece fotoğrafını görünce bayağı kafamda netleşti olay

Herkese Sevgiler

345A940AE2E347C297A9E4F7D4E8540D.jpg

buda mercekli opel corsadan ama dediğim gibi murat abi bizim farlarda bu kadar iyi değil.

Sevgili arkadaşlar bundan 1 sene önce arkadaşım takmıştı beyaz ampul demişti bana yanılmıyorsam 25 TL idi

Bu bahsettiğiniz Phılıps Dıamond 5000 K

Benim araçtakinden daha mı iyi gösterir

Soldaki araç benim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=25797&page=155

belki biraz daha iyi gösterebilir bence aksesuarcıya gidin tekini taktırın aradaki farka bakın hoşunuza giderse alırsınız.

ama şunu söyliyim 7.5 tl den 75 tl ye kadar beyaz ampül var. :)

Geri