BUZ beyazi far AMPULU ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut bilgin var mı yukarıda bir şey yazdım

osram nightbreaker de olabilir.

Son düzenleme:
MTEC SUPER WHITE mı kullanıyorsun yoksa COSMO BLUE mu ?
MTEC SUPER WHITE= 4.350 K
MTEC COSMO BLUE = 4.750 K

Benim MTEC 4350 K olsa gerek, taktirirken dikkat etmemisim buna, simdi pismanligini yasiyorum...

Onceki Philips 'im de BULE VISIONdu herhalde ki istedigim gibi BUZ beyaz degildi..

Sevgili arkadaşlar
Bu söylediklerinizden en iyisi hangisi acaba ?..
Bir de fiyat belirtirseniz çok iyi olur

Sevgilerle

Merhaba,

En kalitelisini arama bence, cunku benim Philips idi bir onceki ampulum ve ancak 2 sene dayandi. Sonra MTEC taktirdim daha once de bahsettigim gibi.. Yani PHILIPS dedigin de 2 senelik..

Isigi hangisinin iyiyse onu almanizi oneririm..

Markaya para vermeyin demek istiyorum yani...

Saygilar

Phılıps ın bluevision yada diamondvision diye bir ampuluydu sanırım sizin sordugunuz.Öylekı onlarda 5000 k yada 5300 k dıye gecer ılk actıgınızda xenon gibi ampul sonukten acıga dogru bir parlar.
Tesekkur ediyorum,

Benim kullandigim BLUE VISIONdu herhalde ki istedigim sekilde yanmiyordu..

Arkadaslara ilan olunur oyleyse, PHILIPS'in bir modeli var ki BUZ beyaz degil, normal bir beyazlikta, alirken dikkatli olun..

Alpay o zaman önereceğinin modelini tam olarak yazarmısın fiyatıyla
Bir de bir şey soracağım Xenon görüntüsünü veriyormu

sürücüye veriyor epey ama karşıdan gelene pek denemez :D yine de merceksiz xenon uygulamasından daha iyi.

Sevgili Umut bana önerebileceğin hangisi o zaman

Xenon alamayacağım
Ama Xenon'u aratmasın veya yakını olsun
Model ve Fiyat
Riac ediyorum

Sevgili Umut bana önerebileceğin hangisi o zaman

Xenon alamayacağım
Ama Xenon'u aratmasın veya yakını olsun
Model ve Fiyat
Riac ediyorum

Bence halojen ampüller içinde kesinlikle philips diamond vision 5000K ampüllerdir. Asla hiç bir halojen ampül xenon gibi beyaz ve güçlü ışık vermez ama xenon a en yakın ampül philips diamond vision dur.

Piyasa fiyatı 70-80 tl civarında çifti ben sahibinden.com ilanından 2 çift aldım hem sislere hem kısalara bana takım fiyatı 35 tl ye mal oldu. Bu fiyata bu ampülleri bulman zor 3 aydır kullanıyorum kesinlikle taklit değil.

Sahibinden.com ilan linki

http://www.sahibinden.com/philips_diamond_vision_ampuller_-02WQQaXQQ10224878WQQpXQQdisplayitem

Sanırım satıcı istanbulda bir mesaj atın kendisine gidip yerindende alabilirsiniz.

Fikir vermesi açısından aracımın resmini ekliyorum.

s7301458.jpg

picture.php

Son düzenleme:
Çok Sağol Selçuk bilgilendirmen için

Geri