büyük Türk birliği önemli lütfen izleyelim...

Türk Birliği Şarttır fakat daha Türklüğünü unutmuş toplumlara bunları hatırlatabilmek zordur..

çok geç kalınmış bir durum ama çokta kolay olmayacağı kesin türkün türkten başka dostu yoktur diye boşuna dememişler
ama şuda bir gerçek orta asyadaki pek çok türk devleti rusya egomanyası altındadır halen sscb etkisinden kurtulamamışlardır en basit örnek azerbaycan hala rusçayı söküp atamamıştır

Son düzenleme:
Rusların etkinliği maalesef bizim etkin olmamaz dolayısıyladır:(

arkadaşlar ayrıca türkbirdev derneği adı altında birçok çalışmalar yapılıyor. aşağıdaki linkte epey bilgi var bunun hakkında... incelemek isteyenler olabilir...
http://www.turkbirdev.org/lang_tr/

Haklısın hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz ancak Türk birliği bunun önünde engel değil. Hatta doğru strateji ile ekmek değil fırınımızın peşinde olabiliriz:p

Bizim şimdiki fakirliğimizin en önemli nedeni AB ve ABD politikalarının uygulanmasıdır. Türkiye gibi bir ülkenin buğday ithal etmesi sömürge politikalarının bir sonucu değil midir? Hissesinin %20-veya 30'u 20 milyar dolara satılan TELEKOM'un tamamının 5 taksitle 6,5 milyar dolara satılmasının başka bir anlamı olabilir mi? Başında ÇUVAL geçirip dünyaya güzel göstermeye çalışanların politikalarınından bir şey bekleyebilir miyiz? Bunun gibi onlarca hatta yüzlerce "kara yönetim" örnekleri verilebilir....
Türk milletinin gücünün açığa çıkmaması için, eminim bütün dünya tüm gücüyle çalışıyordur....Biz de onlara karşılık tüm gücümüzle Türk birliğinin varolması için çalışmalıyız.
BU DÜŞÜNCE TEKBİR SİYASİ PARTİNİN VEYA DA BİR İDEOLAJİNİN AMACI DEĞİL; TÜRK MİLLETİNİN TEK ÇIKAR YOLUDUR.
:good: :good: :good: :good: :good: :good:

laikliğe neden aykırı ki bu durum?

Gercekten cok ilginc. Bende katiliyorum.Ama izledigim kadar bu o kadar da kolay olmayabilir.Sorun burda ya. Yok Laikci,yok Seriatci yok bilmem ne.
Biz önce kendi icimizdeki sorunu cözelim. Adim Adim. Kendimiz birlik olalim.
Gerisi kolay bana sorarasaniz. Herkes yapiyorda biz niye yapamiyalim?

Ekli dosyalar

• jpg1.webp
    jpg1.webp
    8.2 KB · Görüntüleme: 14
gayet güzel ve açıklayıcı ama bu bizim forumun izlemesiyle olmaz başların bilmesi lazım bunu

Geri