Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel bir laf vardı ''Türkiye doğuya giden bir gemidir,içindeki bazı yolcular batıya doğru koşarak batılı olduklarını düşünüyorlar'' diye..Batı hiç bir zaman bizi kabullenmedi içine almadı..Ama geldi ülkemizde her türlü ticareti yaptı parasını kazandı..Kendi çıkarları haricinde bizle hiç bir alışverişleri olmadı..
Şu anda böyle bir oluşumun içine girmeye kalksa hangi iktidar olursa olsun vay efendim batıdan kopuyoruz,modernlikten uzaklaşıyoruz doğuya kayıyoruz falan filan diye yaygaralar kopar..Yani bu Türbirdev olayıda kesin laikliğe aykırıdır..
kafam karıstı uuzn hıkaye bunlar ben ekmegımın pesındeyım boyle seylere kafa yormuyurm ama bence guzel
kafam karıstı uuzn hıkaye bunlar ben ekmegımın pesındeyım boyle seylere kafa yormuyurm ama bence guzel
Güzel bir fikir gibi görünüyor, desteklenebilir, kaybedecek bişeyimiz yok.Fakat birlik kurulsa bile, şuan ki görüşüme göre, en gelişmiş ve teknoloji olarak en ileride olan zaten Türkiye, bize ne gibi faydası olabilir