büyük Türk birliği önemli lütfen izleyelim...

arkadaslar izleyenler varsa ne düşünüyorsunuz bu konuda yorumlarınızı merak ettim. bence çok mantıklı en azından bizi AB kapısında beklemekten kurtaracak bi yol aynı zamanda birlikten kuvvet doğar...

Kardeş eline sağlık. Çok güzel ve önemli bir konuyu gündeme getirmişsin.
1960'lı yıllarda NATO gizli belgelerinde "ATOM BOMBASINDAN DAHA TEHLİKELİ" denilen Türk Birliğinin kurulması artık ölüm kalım meselesidir. Çünkü izleçte de olduğu gibi Türkiye artık ya bölünecek ya da genişleyecektir.
Ya büyüyecek ya da küçülecektir.
Ya uyanacaktır ya da sonsuz bir uykuya dalacaktır.
Ya bey gibi hükmedecektir ya da gelinlik kız gibi kandırılmaya devam edecektir....

Ulu önderimizin söylediği "Ya İstiklal ya ölüm" özdeyişini "Ya istikbal" olarak algılamaktan vazgeçmeyen milletimiz basit bir halk yığını olmaktan kurtulamayacaktır. Ayrıca Yurtta sus Cihanda sus politikasıylada bir yere varamayacağımız kesindir.
Onun için diyorum ki, dünyayı yönetmiş olanlar tekrar yönetsin, barış ve adalet gelecekse, yine barış ve adalet getirenler tarafırdan getirilsin......

kafam karıstı uuzn hıkaye bunlar ben ekmegımın pesındeyım boyle seylere kafa yormuyurm ama bence guzel

Güzel bir fikir gibi görünüyor, desteklenebilir, kaybedecek bişeyimiz yok.Fakat birlik kurulsa bile, şuan ki görüşüme göre, en gelişmiş ve teknoloji olarak en ileride olan zaten Türkiye, bize ne gibi faydası olabilir

Çok güzel bir laf vardı ''Türkiye doğuya giden bir gemidir,içindeki bazı yolcular batıya doğru koşarak batılı olduklarını düşünüyorlar'' diye..Batı hiç bir zaman bizi kabullenmedi içine almadı..Ama geldi ülkemizde her türlü ticareti yaptı parasını kazandı..Kendi çıkarları haricinde bizle hiç bir alışverişleri olmadı..

Şu anda böyle bir oluşumun içine girmeye kalksa hangi iktidar olursa olsun vay efendim batıdan kopuyoruz,modernlikten uzaklaşıyoruz doğuya kayıyoruz falan filan diye yaygaralar kopar..Yani bu Türbirdev olayıda kesin laikliğe aykırıdır..

Çok güzel bir laf vardı ''Türkiye doğuya giden bir gemidir,içindeki bazı yolcular batıya doğru koşarak batılı olduklarını düşünüyorlar'' diye..Batı hiç bir zaman bizi kabullenmedi içine almadı..Ama geldi ülkemizde her türlü ticareti yaptı parasını kazandı..Kendi çıkarları haricinde bizle hiç bir alışverişleri olmadı..

Şu anda böyle bir oluşumun içine girmeye kalksa hangi iktidar olursa olsun vay efendim batıdan kopuyoruz,modernlikten uzaklaşıyoruz doğuya kayıyoruz falan filan diye yaygaralar kopar..Yani bu Türbirdev olayıda kesin laikliğe aykırıdır..

daha iyi anlatılamazdı yüregine sağlık fatih ..:alkis: :alkis:

bu arada video u daha önce izlemiştim paylaşım için sağol..

kafam karıstı uuzn hıkaye bunlar ben ekmegımın pesındeyım boyle seylere kafa yormuyurm ama bence guzel

Haklısın hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz ancak Türk birliği bunun önünde engel değil. Hatta doğru strateji ile ekmek değil fırınımızın peşinde olabiliriz:p

Bizim şimdiki fakirliğimizin en önemli nedeni AB ve ABD politikalarının uygulanmasıdır. Türkiye gibi bir ülkenin buğday ithal etmesi sömürge politikalarının bir sonucu değil midir? Hissesinin %20-veya 30'u 20 milyar dolara satılan TELEKOM'un tamamının 5 taksitle 6,5 milyar dolara satılmasının başka bir anlamı olabilir mi? Başında ÇUVAL geçirip dünyaya güzel göstermeye çalışanların politikalarınından bir şey bekleyebilir miyiz? Bunun gibi onlarca hatta yüzlerce "kara yönetim" örnekleri verilebilir....
Türk milletinin gücünün açığa çıkmaması için, eminim bütün dünya tüm gücüyle çalışıyordur....Biz de onlara karşılık tüm gücümüzle Türk birliğinin varolması için çalışmalıyız.
BU DÜŞÜNCE TEKBİR SİYASİ PARTİNİN VEYA DA BİR İDEOLAJİNİN AMACI DEĞİL; TÜRK MİLLETİNİN TEK ÇIKAR YOLUDUR.

ama kafa yormazsak 20 yıl sonra yiyecek ekmemizde kalmayacak. her geçen gün Türkiye Cumhuriyeti,halkı ve toprakları dirhem dirhem elimizden alınıyor bunun farkındasınız demi???

Güzel bir fikir gibi görünüyor, desteklenebilir, kaybedecek bişeyimiz yok.Fakat birlik kurulsa bile, şuan ki görüşüme göre, en gelişmiş ve teknoloji olarak en ileride olan zaten Türkiye, bize ne gibi faydası olabilir

bize ne gibi faydası olabilir ; lehimize olacak politikaları,stratejileri kendimizn belirlemesi.bizi sunulan ve felakete yol açacak ( IMF veya Avrupa Birliği) politakalarına bağımlı olmamak.
Ayrıca bütün dünya ülkelerinin peşinde olduğu yer altı zengiklerinden istedğimiz yararlanabiliriz

Geri