Büyük Araclara Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet o gebze ve dilovası rampada tırlar çok tehlikeli. 3 şeridide kapıyorlar. orda sabırlı olun ve arkalarından uygun hızda tırmanın. her an her hareketi yapabilirler...

Dilovası rampasını biliyosanız otoban değilde e-5 ten giderken dilovasında rampanın başlangıç noktasıda trafik ışıkları var orda kırmızıda beklerken yukardan kaptırmış gelen tır ve kamyonların duramayıp kırmızıda bekleyen araçlara çarparak ölümlü kazalara neden oldugunu bildiğim için genelde orda kırmızıda yansa durmamayı tercih edip dikkatli bir şekilde geçiyorum varsın ceza gelsin..

geçmiş olsun şahsen ben büyük araçların yanından geçerken acayip tırsıyorum...

15-20 metre fren izi var benim kaldırıma cıkmamak icin aynaya bile vursa savurdu benim aracı bu tırların arka dorsesi geziyor bazen sağa sola sanırın adam beni gecerken öyle birsey oldu muhtemelen bana vurduğundan haberi bile yoktur.

gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Ucuz kurtulmuşsun.

valla 2sene önce bir tane kamyon şoförü yüzünden ölüyordum.rampa aşağı 210 civarı bir hızla giderken otobanda önüme kırmıştı.bariyerle tırın arasından çıkmak zorunda kalmıştım.ne korna ne sellektör dinlemiyorlar.bazıları da çok çok iyi, yola hakim durumda oluyor.

sonbaharda da ataşehirden trioya giderken upuzun bir tır sayesinde 2.köprü yolundan devam etmek zorunda kalmıştım.sola sinyal vermeme rağmen hala beni sağa doğru sıkıştırmaya devam ediyordu.beni deli eden nokta bir el kaldırması herşeye yetecek olduğunu zannetmesi.geçmiş olsun...

en iyisi yol verip gidecek başka kurtarı yok geçmiş olsun

tabi senin durumu bilmiyorum,belki o an sol şeritte de bir araç vardı o yüzden çok yakın geçmek zorunda kaldı, ya da dikkatsizdi... genelde eskisi gibi değil artık ağır vasıta şöforleri.
herkes sola kırdı şeridime atladı vs demiş, doğrudur olabilir, rampa aşağı da olabilir bu durum rampa yukarı da. aşağı inişte frenler şişebilir patlayabilir bunu önlemek amacıyla - önlerinde daha yavaş giden başka bir ağır taşıt varsa genelde öncelikli sollamayı tercih ederler, aynı sollama tercihi yokuş yukarı çıkarken de elde edilmiş tork çekişini kaybetmemek için yapılır, bu durumda genelde arkadan geleni süzerler ve durabileceğiniz biraz ani de olsa yavaşlayabileceğinizi düşünürler ama elbetteki hesaplama hatası yapanlar sinyal vermeyi unutanlar vs yok değil..
geçmiş olsun diyorum,

geçmiş olsun ama ben o adamın peşinden giderdim illa 5 dk içinde durucak biyerde sıkışcak trafik biyerde indirip döverdim valla takip etseydin biyerde yada bunu sollayıp gidip biraz uzakta önüne geçerdin durdururdun,nese bi ayna olsun geçmiş olsun tekrar

Geçmiş Olsun Burak

Geri