Büyük Araclara Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecmis olsun dilekleri icin tesekkürler pesinden gitmesine giderdimde o an ne oldugunu anlamadım yakalasamda belaya kalırdım kesin birde 15-20 metre fren izi var gitsem bu sefer olay yeri kaybolacak polise dert anlat sonra.

Çok geçmiş olsun abicim :( Şansa bak abiya bende pazar günü sınav dönüşü aynı 3 şeritli yolda sağdaki tırı sollamak için çıktım 3.şeritteki tır şöförüde sola sinyal verdi döncek zannettim sonra sola dönmekten vazgeçip orta şeride girmeye kalktı allahtan sağdaki tırın yarısından çoğunu geçtiydim :( büyük bir kazanın eşiğinden döndüm :( Büyük vasıtalara biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyo malesef :(

Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun , temkinli olmak lazım..

geçmiş olsun ama ben o adamın peşinden giderdim illa 5 dk içinde durucak biyerde sıkışcak trafik biyerde indirip döverdim valla takip etseydin biyerde yada bunu sollayıp gidip biraz uzakta önüne geçerdin durdururdun,nese bi ayna olsun geçmiş olsun tekrar

kamyoncumu dövecen:) hadi dövdün nereye gidecen ilk mola yerinde sana bi güzel etin en kralını ısmarlarlar:)

kamyoncu milleti ile takışılmaz. yazdığım gibi çok babacan ve merttirler ama itleride kötüdür. uzak duracan dikkatli olacan. abi tavsiyesi:)

Gerçekten de etin en güzeli ortam çok temiz olmasada kamyoncu mekanlarındadır. uzun yolda hep takılırdık. tipimiz onlara değişik gelirdi ama kendi hallerinde takılırlardı işte:)

zafer abi konuyu nerelere çekmiş.. :D valla en iyi yemekler kamyoncu mekanındadır doğru, harika olur :D

buRAK ayna bayağı kırıldımı çıktımı??ben hergün takıyorumda...camı mı kırıldı yok sa aynanın kasasımı??

Burak kerdeş geçmiş olsun .yazdıklarını okurkekn olay sanki ben yasıyormuscasına gözümde canladı ve o anda yasaya bilecegim stresi bilgisayar başında yasadım:)az kalsın klavyeyi direksiyon gibi tutup tırın peşine düştüm bile neredeyse...

zafer abi konuyu nerelere çekmiş.. :D valla en iyi yemekler kamyoncu mekanındadır doğru, harika olur :D

Zafer abi İbrahim'in köfte konusundan ilham aldı :D

Valla doğru adam aynasının derdind ebiz midemizin...
o tırlar genelde yollarda bozuk olduğundan konteynerleri sal sol yapa yapa giderler. onlar için önemli olan kafayı düz tutmak. sen kendini kollayacaksın. koca tır sonuçta senin araca 4 silindirli demlik muamelesi yapar onlar:) hatta sana vurduğunu da kesin farketmemiştir. neyse geçmiş olsun. dikkati elden bırakmayın. ucuz atlatmışsınız. yakalayıp güzel bir dille anlatsanız it değilse emin olun zararınızı karşılarlardı...

Geri