bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu sefer sizlerle gerçekten tanışmak isterim . eğer aklınızda tam tarih varsa yazarsanız sevinirim gemlikten gelicem ona göre tam tarih ve mekanı belirtirseniz ona göre kendimi ayarlarım...

arkadaşlar bu sefer sizlerle gerçekten tanışmak isterim . eğer aklınızda tam tarih varsa yazarsanız sevinirim gemlikten gelicem ona göre tam tarih ve mekanı belirtirseniz ona göre kendimi ayarlarım...
kenan abı hosgeldın karara varalım bıraz bızım toplanma buluşma agir işliyo haber verırız sana kenan abı ;)

ağır gitmesin hızlandıralım biraz :)

arkadaşlar o zaman duruma göre pazar akşam üstü saat 5 de bizim dükkanda takılalım çay kahve yaparız otururuz sohbet muhabbet isterseniz ordan da asmerkeze bowlinge gideriz ne dersiniz?

buda ıyı fıkır :D

tamam o zaman arkadaşlar pazar akşam üstü saat 17:00 de kültürpark metro istasyonunun karşisindaki shell benzin istasyonunda buluşuyoruz nereye gidip ne yapcağimiza orada karar veririz.

güncel liste:

1.berker
2.ahmet

Son düzenleme:
evet arkadaşlar ne diyorsunuz benim fikrime? ortam müsait pazar kimse de olmaz istediğimiz kadar takılırız

tamam o zaman arkadaşlar pazar akşam üstü saat 17:00 de kültürpark metro istasyonunun karşisindaki shell benzin istasyonunda buluşuyoruz nereye gidip ne yapcağimiza orada karar veririz.

güncel liste:

1.berker
2.ahmet
3.Faik

evet arkadaşlar ne diyorsunuz benim fikrime? ortam müsait pazar kimse de olmaz istediğimiz kadar takılırız

Bana uyar,sorun değil, Bupet te buluşup oradan senin mekanada gecebiliriz yada tercih edilen baska yer varsa oraya da gidilebilir

Cumartesi gecesi bende katılmıştım abi ertesi gün bende gelemedim :( az olsa bi muhabbet fırsatı bulmuştum sizlerle cumartesi gece gerçi pek fazla kimse hatırlamaz olsun sorun değil..

Kısmetse fuara ve daha önceki buluşmaya gelicem. Hayırlı akşamlar..

Güncel Liste:

Berker
Emre (emre16)

Emre haklısın kardesim, seni yazmayi unutmusum, senle organizasyon onceside pm le görüşmüştük, kusura bakma, bu sefer buluşmada daha uzun oturur sohbet ederiz.

Geri