bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berker abi v tabanla nasıl gelmeyı planlaya bılırım dag yolunda rezıl duruma duserim kışlastıgı zıncırde yok :confused:
merkezde buluşma olsun gelırım karsılarız daha mantıklı benım fıkrım tabi:cool:
Burak , bende zaten 10 Ocak c.tesi akşamından bahsediyorum, gelen arkadaşları sehiriçinde bir yerde agırlayacagiz, uludag derken de zirve değil zaten , yol üzerinde bir mekana gidilecek, kendin pişir kendin ye hesabi

Burak , bende zaten 10 Ocak c.tesi akşamından bahsediyorum, gelen arkadaşları sehiriçinde bir yerde agırlayacagiz, uludag derken de zirve değil zaten , yol üzerinde bir mekana gidilecek, kendin pişir kendin ye hesabi
abi nebılıyım bana sıtem yapıyosun ben bu konuyo uzak kaldım uludaga cıkılcak dıye bılıyorum
hangi mekanda karsılamayı dusunuyosunuz berker abı

Son düzenleme:
Kimseye sitem yapmıyorum Burak niye öyle dedin , neyse yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, ben sadece gelen arkadaşları birlikte agırlarız diye söyledim.Muhtemelen o tarihlerde ben katılamayabilirim, malum ufaklık yolda, ne zaman geleceği belli değil :) o yuzden diyorum

bende katılamaya bılırım ocak ayında annem amelıyatı kesinlestii

alooooooooooooooooooooo nabaysınız uşaklar :) haw trabzonu yendik keyifler yerinde diyenlere bi sorum olacak siz arabalarınızı nereye çekiyonuz?? açık adres alıyımmm.. mesut sen ztn hiç konuşma seni bigün bize hamsi yemeğe davet ediyorum;) FOREWER MEMLEKET:):)

alooooooooooooooooooooo nabaysınız uşaklar mesut sen ztn hiç konuşma seni bigün bize hamsi yemeğe davet ediyorum;) FOREWER MEMLEKET:):)
:kop::kop::kop::) haw trabzonu yendik keyifler yerinde diyenlere bi sorum olacak siz arabalarınızı nereye çekiyonuz?? açık adres alıyımmm..:kop:

hamsı kusu yapmayı bılıyonmuu:D:D:D

:kop::kop:Arabayı Setbasında park ederim işe geldiysem NOSAB da, arka camdaki Yeşil-Beyaz BURSASPOR atkısından hemen tanırsınız arkadaşlar :) :D bu kadar kızmayın beyler yenmekte var yenilmekte :kop::kop:

Haydar nerlerdesin ya, hiç görüşemiyoruz, bu aralar çok yoğunsun herhalde ,kolay gelsin

selam arkadaslar...bursada...geceleri..yada ne bileyim..ozel bi gunu (sali-carsamba vsr)..kapisma ve toplanma yeri varmi??...

Geri