evet dostum bi bertone daha geldi, peki başka yokmu? sen nerde oturuyon?
garantinin hemen aşağısında

tower plazanın arkasında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet dostum bi bertone daha geldi, peki başka yokmu? sen nerde oturuyon?
süprüzzzufuk hoşgeldin aramıza inş. seninlede tanışırız bi buluşma olmasını bekleme genelde burda millet toplanamaz![]()
Ahmet bey sizinde arabanızında hawası gelmiş..sizi pistlerde görmek isteriz![]()
faik neler yaptırıyon anlat bakalım..
bende burdayım abi geliyorummHop hoop bayramlaşmayı bölmeyin bakimbayrama nereden baksan 10 gün var, bayramdan sonraki Cuma günü (eger çalışma olmayacaksa, daha net değil) bence olur gibime geliyor.Cuma günü çalışma olacak olursa 14 Aralık Pazar derim, siz ne dersiniz.
Bu bayramlaşmada menzir ve aracını, görkemin tesisatını, Batuhan ve aracını Cenk ve aracını ,yeni gelen arkadaşları (Ufuk,Bulent) ve araçlarını görmek isteriz.Ayrıca ;
Nihat Bey (Devamsızlık aldı yürüdü)
Erman (hiç ses soluk çıkmıyor)
Fikri (arada bir görünüp kayboluyorsun)
Haydar (gecelerin arazi adamı)
Onur Usta (AutoKing)
Faik
Görkem,Ahmet,Burak,Mesut sizi ayrıca yazmadım, gelmeyinde görelim..![]()
Adını yazmayı unuttugum arkadaşım varsa kusura bakmasın, herkes katılsın, dürteklemeden kimseyi bir yere getiremiyoruz, haydi Bursa Bayramlaşmaya....
vay be çok yakınmışık her gün gectiğim yol nasıl görmemişim senin makinayı
görkem senin 1.6 arabanın içinden geçerim aslanım
arkadaşlar hiç heveslenmeyin bayramdada buluşma olmaz biz biraz kurusıkıyız![]()
allah razı olsun sagolun arkadaslar aranıza yenıden dondum en kısa zamanda gorusmek uzere
ahmet sabah aksam kucuk sanayıde cok tehlıkelı planlarımız var 20 dti korkun v2212cıhplenıyoo
kanka frenler yenılendıı durdurmak ıcın ıyı
ahmet sen bılıyon ışşizler kahvesınde besobtayız takılmak ısteyene cay ısmarlarız
bu gorkemden bı nane olmaz su altındakı arabaya bakta benı hatırla azcıkkk ben olmasam bıse yapcagında yoktuu![]()
cok deli laf soktunnn helal benım sınavım yok allaha sukurrhee bu arada bizim burdan belirli kişilerle olan buluşmalarımız hiçbir zaman lafta kalmadı
sen Bursa ya geldiğinde ara yeterli..
ahmet bundan sonrakı arabamız m\\\ olucak kısmetse opelin yanından gecmem bıktım abıcım sorunların efendısı oldu opellbiliyorum kardeşim ben vectraya ekonomik olsun diye biniyorum![]()
ama bende araba çok vectra ile yiyemessek M ile deneriz![]()