Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka aynene bizi izlemeye dewam edin ama kanka resım eklearkadaşlar bgn gene burakla plakalıkları iptal ettik.sileceklere muz şeklinde olanlardan yaptık.jantların balans yaptırdıkbizi izlemeye dewam edin
burak kardeşime teşekkürler..
yeni lastikten yapar 200 km yapıcan ki otursun lastık sonra bılgısayarlı rot balans yaptırcan en ıyısi bizim gorkemın sorunu baskaydi cozduk jant gobeklerını takmamıs laassa kadır abı onun ıcın sallatı yapıyordu gobeklerı takınca sallama kesti sorunu cozduk haydarbalansı nerde yaptırdınız görkem yeni lastik taktırdım acayip sallantı yapıyor 90 u geçince..
burak işlerini bitirdin mi[/quot
evin usttu su aldi ustaya soledım sokme dun olukları bu sabah baktım tavanlar su cekmiş napıyım sımdı ben ya gıttı yeni boya önume gelenı dovucem serfsızler o kadar dedım havalar ıyıken yaptırın yonetıme![]()
burak delirmişin geneburak işlerini bitirdin mi[/quot
evin usttu su aldi ustaya soledım sokme dun olukları bu sabah baktım tavanlar su cekmiş napıyım sımdı ben ya gıttı yeni boya önume gelenı dovucem serfsızler o kadar dedım havalar ıyıken yaptırın yonetıme![]()
![]()