- Konuyu Başlatan
- #1,571
ufff ne yaptın öyle haydar
ya keşke berker abinin dediği yere gitseydin.. öok fiyat farkı war arada..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
delırdım sormaburak delirmişin gene![]()
![]()
erman sorma evın ıcene eskı arabanın brandasını serdım yatak odas mutfak tavan akıyor sabah yonetıceıler geldı gordu babamı aldım aılece yalovaya geldık sınırlerım bozuldu arkadas elımden kaza cıkacak tı bursada kalsam yolavoda amcaoglunun ınternet cafesınde oturuyomslmlar beyler nasılsınız? burak kanka noldu dövecek adam varsa gelim hemen spor olsungörkemim hayırlı olsun sen uyma bu burak kankama yoksa bu işin sonu turboya kadar gidecek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kardeşim benim yaa takma kafana yaptıracaklar mı yöneticiler? takma kafana yaa boşver bu arada da ben yarın antebe gidiyorum tekrar var mı isteğin?erman sorma evın ıcene eskı arabanın brandasını serdım yatak odas mutfak tavan akıyor sabah yonetıceıler geldı gordu babamı aldım aılece yalovaya geldık sınırlerım bozuldu arkadas elımden kaza cıkacak tı bursada kalsam yolavoda amcaoglunun ınternet cafesınde oturuyom![]()
sadece balans değilmiş babam sağolsun jant yamuk bunun diyordu doğru çıktıufff ne yaptın öyle haydarya keşke berker abinin dediği yere gitseydin.. öok fiyat farkı war arada..
ya burak çok geçmiş olsun elimden gelen bişe olurmu kardeşim?erman sorma evın ıcene eskı arabanın brandasını serdım yatak odas mutfak tavan akıyor sabah yonetıceıler geldı gordu babamı aldım aılece yalovaya geldık sınırlerım bozuldu arkadas elımden kaza cıkacak tı bursada kalsam yolavoda amcaoglunun ınternet cafesınde oturuyom![]()
sagol erman yalovada bır yagmur vardı aynı sılgecler yetısmıyo gece 1,5 tu geldım bursaya evlere senlık yagmur akıyor tavandan bugun ustalar da geldı helallık alcaklarmıs zararı karsılıcaklar soledıler bu sıtresten sonra karsılasa ne olur karsılamasakardeşim benim yaa takma kafana yaptıracaklar mı yöneticiler? takma kafana yaa boşver bu arada da ben yarın antebe gidiyorum tekrar var mı isteğin?
gorkem sagol yapacak bıse yok kardesım pc ustunde naylon tv ustunde heryer naylon cektım yatak odasına branda gecınıp gıdıyoz şiip şiip seslerle geceyı gecırdık şimdi ustalar catıda bı kere su aldı artık bayramda sonra artık boya olurya burak çok geçmiş olsun elimden gelen bişe olurmu kardeşim?