bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl bir mekan düşünürsünüz bilemiyorum ama seçenekleri şöyle belirleyebiliriz; Hafta sonu sabah kahvaltısı olabilir,kültürpark da özgen de sohbet eşiliğinde nargile keyfi ,uludag yolu karting,botanik park'ta kahve keyfi v.b. seçenekler olabilir.Sizlerde fikirlerinizi yazarsanız uygun bir zamanda görüşelim ...

Karting üzerine herhangi bir mekanda (özgen/dönence) çaylı kahveli nargileli keyif yapılabilir,Karting için küçük ama eğlenceli mekan olan İzmir yolu üzerindeki yere (adını bilmiyorum) gidilebilir.Fikirlere açığız tabi

Karting üzerine herhangi bir mekanda (özgen/dönence) çaylı kahveli nargileli keyif yapılabilir,Karting için küçük ama eğlenceli mekan olan İzmir yolu üzerindeki yere (adını bilmiyorum) gidilebilir.Fikirlere açığız tabi
uludağ karting abi zaten en iyisi o benım bildiğim

benim tavsiyemde türk kahvesi eşliğinde nargile keyfi :)

Benim tavsiyem yok. :D Ama buluşma olursa zamanıda uygun olursa koşa koşa gelirim. :D

izmir yolu üzerindeki uludağ karting+herhangi bi yerde kahve-nargile keyfi süper olur bence:D:D:D

olur tabi yaaa canavar gibi işte vardiyalılardan kesinleşsin tarih ona göre geliriz
benim haftaya zor gece vardıyesindeyım ben bu hafta 1 gun 1 vardıye 2 gun 2 vardıye gıttım bu hafta hafta sonu olursa cumartesı mesaı olmassa gelebılırım bu pazar gece vardıyesıne baslıyorum pazar gunude dınlenmeye ayırcam kendımı berker abı :rolleyes:

Slm bursa...ben sürekli 07,30/17,30 çalışıyorum, iş çıkışı olacaksa bana uyar, cumartesi pazar da gündüz genelde boş akşamları da düğün olmazssa boşum, duruma göre aile ziyaretleri oluyor tabi ama onuda ayarlarım..:)

haftaya hafta sonu ne olur sımdıden kestıremem cumartesı mesaı olursa gece vardıyesı pazardan cıkıyoruz onun ıcın söz vermek ıstemıyorum kesınleşırse haftaya cuma gunu bellı olucak

Arkadaşlar benim haftaya vardiyam 16:00/24:00 bu hafta gündüzcüyüm cumartesi akşamı eğer müsaitseniz carting yapar ardından da biyerlerde bişeyler içebiliriz..

Geri