bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gunaydın Bursa, Hayırlı Günler

berker abi büyümedi mi ufaklık daha ya bi buluşma karting falan patlatalım yada çay falan çok ayrı kaldık

Haklısın Faik ya çok açtık arayı, havalar serin diye ,haftasonları da kafayı dışarı uzatmıyoruz.Herkesin işine göre müsait bir zaman belirleyelim, buluşalım bir akşam.Karting üzerine bir mekanda sohbet eder çay kahve yaparız , herkese uyarsa tabi.O zaman şöyle yapalım,

- Burak ve Ahmet önümüzdeki hafta vardiya durumlarını belirlesinler,
- En Büyük Burak Bey in (browerdi) vakti müsaitse onu da bekleriz
- Faik,Yılmaz,Görkem,Emre,Tolga ,Gürkan,Sercan,Eray,Küçük Buraklar :)
- Dersten kafayı kaldırabilirse Mesut

ve de burada adını yazmayı unuttugum (kusara bakmasınlar) tüm Bursalı arkadaşları bekleriz, dediiğim gibi önce Burak Ve Ahmetten gelecek bilgiye göre önümüzdeki haftaiçi bir akşam (Cuma hariç) buluşalım derim, tabiki sizden gelecek bilgi ve fikirlere göre son durumu şekillendireceğiz

Herkese Kolay Gelsin

Tamam Berker bize uyar ben şirketten elemanları alır gelirim en az 4-5 kişi ..geliriz tabi şehirdışında olmassak..(ben,Tolga,gürkan_16,gurkanyvnk,Adnan, Hasan)

Son düzenleme:
Günaydın Bursa.. Hadi bakalım buluşmaya gelll :D

beşi bir yerde gibi olduk burak :))
Şehir dışında olmazsak yapalım gerçekten...
Ama nereye gidicez?

beşi bir yerde gibi olduk burak :))
Şehir dışında olmazsak yapalım gerçekten...
Ama nereye gidicez?
Yer konusunda kimse senin kadar tecrübeli olamaz :)
(adam sürekli hareket halinde )sen söyle arkadaşlar seçsin.

Daha önceki buluşmalar uludağ kartingte olmuştu görükle yolu üzerindekinde :) fikirler değerlendirilir elbette :D

olur tabi yaaa canavar gibi işte vardiyalılardan kesinleşsin tarih ona göre geliriz

her akşam spora gidiyorum gerçi ama fedakarlık yaparım bi akşam:D

Geri