bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banada banada ...:D
sisleri nasıl yaptırdın arkalarımı bağlantın, ayrı düğmemi yaptırdım yoksa toptan far anahtarınımı değiştirdin..
Bu yunus emre dediğin Opel parçacısımı?
amma sordum bende ha..
sis farının olduğu kapağı ona göre kesip oraya sabitlettim, arka sislere bağlattım (arka sisleri sağlı sollu yaptırıp park ampülü taktırdım abi göz almasın diye), yunus emre opel parçacısı değil normal parçacı abi her türlü şey var :D

sis farının olduğu kapağı ona göre kesip oraya sabitlettim, arka sislere bağlattım (arka sisleri sağlı sollu yaptırıp park ampülü taktırdım abi göz almasın diye), yunus emre opel parçacısı değil normal parçacı abi her türlü şey var :D

Yeri nerde bu yunus emrenin?
Benim pancur değişcek bide düğme almayı düşünüyorum ayrı ayrı yansın hesabı..
Cat Ali yapar sanırım Alper yapmışya Corsa c ye sis yapın konusunda öyle istiyorum bende...

Yeri nerde bu yunus emrenin?
Benim pancur değişcek bide düğme almayı düşünüyorum ayrı ayrı yansın hesabı..
Cat Ali yapar sanırım Alper yapmışya Corsa c ye sis yapın konusunda öyle istiyorum bende...
abi gazcılar da hatipoğlunun aralığında sağda kalıyo....

Gunaydın Bursa,
Hayırlı Cumalar,Hayırlı İşler

Günaydın abi hayırlı işler

Hava fena, ayaz,karla karışık yagmur ve de rüzgar...
Allah dışarıda olana kolaylık versin, Trafikte olan ekstra dikkatli olsun
Kış lastiği takmayı ihmal etmemek lazım.

Benim gibi kışlastikleri depoda, arabasının altında yazlık lastikle gezenlere ne denir bilmiyorum.Gerçi benzin zamlarından sonra corsayı yerinden oynattıgım yok her yere şirket aracı ile gidiyorum ama neyse yine de takamak lazım kışlıkları,acilen arabaya binsem, terlikle karda dolaşmak gibi olacak

herkese hayırlı cumalar,corsa c 1.3 dizel aracım varda,uzun süredir araştırıyorum,bursada sabit volan takan varmı bu arabalara?istanbul ve izmirde bulduk bir sürü yer,bursada yok,bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Benim gibi kışlastikleri depoda, arabasının altında yazlık lastikle gezenlere ne denir bilmiyorum.Gerçi benzin zamlarından sonra corsayı yerinden oynattıgım yok her yere şirket aracı ile gidiyorum ama neyse yine de takamak lazım kışlıkları,acilen arabaya binsem, terlikle karda dolaşmak gibi olacak

Aynen Berker abi trafikte çok dikkatli olmak lazım. Bende daha lastik takmadım. Seninde tabir ettiğin gibi terlikle karda dolaşıyorum bi nevi..

bende nasılsa araba garajda binmiyorum diye takmadım kışlıkları az önce geldim görükleye yollar göl gibi resmen araba geziyo kafasına göre yolda 50-60 geldim carfourdan görükleye

ıyı akşamlar
bızım ust caddede kar var bızım ankara yolu temız ama dıkkatlı olmak lazım :)

Geri