bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o ayrı abı oda ıyıdır o sadece teyıp ustune ama o amca :D
ulu yola gırıyosun yenı adlıye gelmeden ılk aradan soldan yukarı cıkıyosun solda kıme sorarsan söyler ;)

E kafam karıştı şimdi hangisine gideyim ben :(

E kafam karıştı şimdi hangisine gideyim ben :(
blampurt servısındekı amcaya git o almancı yurtdişindan geldı sadece teyıp ustune ıyı işyapıyor tanıyorum o senı yonlendırı onun özel cıhaz ve proglama tamir işi yapıyor;)

İyi Akşamlar Bursa

iyi akşamlar bursa. buluşma yalan oldu galiba:D

Herseyi devletten beklememek lazım değil mi :) Normalde ben bu pazar için bişeyler düşünüyordum ama hava çok soğudu, ben Arda yı alıp gelirim diyordum ama zor olur

İyi Akşamlar Bursa

Herseyi devletten beklememek lazım değil mi :) Normalde ben bu pazar için bişeyler düşünüyordum ama hava çok soğudu, ben Arda yı alıp gelirim diyordum ama zor olur
abı benımde bu pazar ışım var arkadaşım gelcek 2 astra kafa kafaya vercez elemana sözum var:)

Abiler,Nihat abi'nin FSM'de ki yerini bilen var mı?

as merkezden fsm ye mi taşınmış vay be ben gideli neler değişmiş herkese selamlar bu arada...

rahat ol kanka hersey duzelcek halin keyfın nasıl :) erman

Gunaydın herkese

Abiler,Nihat abi'nin FSM'de ki yerini bilen var mı?

Burak, sanırım fethiye tarafından girince ilk ışıklara göre sağ da kalıyordu ama yakın zamanda bakmadım :( Nihat ı da ne zamandır göremedik harbiden

Ama abi sen abimiz olarak ve bölüm sorumlumuz olarak ayarlarsan herkes mecburen gelir :D bence de abi ardayı da al gel biraz bizim ortamımıza girmeye başlasın artık:):)

Geri