bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Bursa,

Kolay gelsin herkese

Burak senin teypçinin adı cat catmıydı neydi onun adliyenin orada olduğunu söylemiştin ama yerini bulamadım..
Teybi değiştirecem de eleman opel teyplerinden anlıyormu Yine opel teybi taktıracağım ancak soket ayarlanması ve teybin ve ekranın kodunun sıfırlanması gerekiyor..
Gazcılarda bir opelci varmış bileniniz varmı? adres tel lazım..

Burak senin teypçinin adı cat catmıydı neydi onun adliyenin orada olduğunu söylemiştin ama yerini bulamadım..
Teybi değiştirecem de eleman opel teyplerinden anlıyormu Yine opel teybi taktıracağım ancak soket ayarlanması ve teybin ve ekranın kodunun sıfırlanması gerekiyor..
Gazcılarda bir opelci varmış bileniniz varmı? adres tel lazım..

Parcacı olarak soruyorsan Gazcılar caddesi üzerinde bir tane biliyorum.Garaj tarafından gazcılar caddesine giricinde yaklaşık 100 mt. sonra sağda kalıyor.köşede, opel sarısından farkedersin zaten ama tel. olarak bilmiyorum :(

Yok Berker'cim teypçi lazım...Benim teybi söküp senin teypten takacağım ancak soketler felan uymuyor ayarılıyacak usta lazım

burak abi uluyola ınerken adlıyeye dogru ilk arada sagdan yukarı cıkacan karşına cıkarcat cat ali bu işin pırı elektırık işlerını halleder opel astracı rızelı gönderdı dersın ali abı tanır ;)

iyi akşamlar bursa. buluşma yalan oldu galiba:D

Sağol Adaş ben garaj tarafından girip adliyeye kadar gidip bulamadım..Sanırım demirtaş tarafından girince ilk sağ..Eleman elektronikçimi yani teyp felan varmı yoksa sadece elektrikçimi sanırım teli yok neyse..çok sağol bi öğle arası gidecez mecbur...
Yaw senden başkada piyasayı bilen hemşo yok :D nasıl Bursa burası (Berker hariç)

Son düzenleme:
Sağol Adaş ben garaj tarafından girip adliyeye kadar gidip bulamadım..Sanırım demirtaş tarafından girince ilk sağ..Eleman elektronikçimi yani teyp felan varmı yoksa sadece elektrikçimi sanırım teli yok neyse..çok sağol bi öğle arası gidecez mecbur...
Yaw senden başkada piyasayı bilen hemşo yok :D nasıl Bursa burası
aklına gelen herşey elektık ve elektronık ;)

Bugün hürriyette gittiğim blaupunktçu amca gazcılarda bi opel teyp işi yapan eleman var dedi ama umarım senin bu cat alidir :)
sana pm atıcam

Bugün hürriyette gittiğim blaupunktçu amca gazcılarda bi opel teyp işi yapan eleman var dedi ama umarım senin bu cat alidir :)
sana pm atıcam
o ayrı abı oda ıyıdır o sadece teyıp ustune ama o amca :D
ulu yola gırıyosun yenı adlıye gelmeden ılk aradan soldan yukarı cıkıyosun solda kıme sorarsan söyler ;)

Geri