bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 e takmazsan da böyle çok yakarsın işte:D biz 6 ya bile takıyoz sen 5 e takmıyon :)
hakkı neyse onu ona takıyoz 5 işkence etmeye degmez yol boş olucak at 5 ama 5 atmak lazım arbayı durdurunca kontak kapatmıyoz tayıbbı proteste edıyorum :D
Haklısın abi ama bilmiyorum işte. Lpg masrafı yapıcagıma arabayı elden çıkarırım diye düşünüyorum.

Neyse gençler hava karardı kararcak mteclerimi takıcam plakalıga gidip halledym sunu karanlık çökmeden :D
arbayı satcan ne alcan az yakan bırsey ıstıyosan almandan vaz gecıcen teneke hyundai 1,3 lpg alcan ozman :D

Plakalıga mtec beyaz park ampullerınden taktım ama beyazla sarı arası garip bi renk oldu niye acaba :S aynısı parklarda da var gayet beyaz duruyo :D

Plakalıga mtec beyaz park ampullerınden taktım ama beyazla sarı arası garip bi renk oldu niye acaba :S aynısı parklarda da var gayet beyaz duruyo :D
hacı plakalık ampulünün camı biraz buzlu gibi ya ondan olabilir. olm benim miniğin plakalık ampülleri patladı çıkanları ver bari de takayım garibana:D:D

Aga onları bizim galerici arkadaşa vercem ya toyotaya takcak.. Baştan rezerve edildi yani :D

hacı plakalık ampulünün camı biraz buzlu gibi ya ondan olabilir. olm benim miniğin plakalık ampülleri patladı çıkanları ver bari de takayım garibana:D:D

Bizim Hayvanın ampülleri sökeyimmi abi. :P :D

metcler garıp olur tam beyaz yanmıyor beyazla sarı arası doner plakalıkların camı buzlu ondan ;)
mezarcı boş mezar bulsan gömucen kendını :saplak:
arabanın ampullerı nerene takıcan kendıne mı olmayan arbayamı :tomato:

mezarcı boş mezar bulsan gömucen kendını :saplak:
arabanın ampullerı nerene takıcan kendıne mı olmayan arbayamı :tomato:
bana mezarcı diyene bak:kop::kop: ayrıca benim başıma gelen senin başına da gelebilirdi gülmeye hiç gerek yok....

Geri