........................................ince iş emre valla gelseydın fenalık gecırırdın paparazıcılık oyunuyoduk
adamın bırısı kactı yanımızdan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
........................................ince iş emre valla gelseydın fenalık gecırırdın paparazıcılık oyunuyoduk
adamın bırısı kactı yanımızdan![]()
hakkı neyse onu ona takıyoz 5 işkence etmeye degmez yol boş olucak at 5 ama 5 atmak lazım arbayı durdurunca kontak kapatmıyoz tayıbbı proteste edıyorum5 e takmazsan da böyle çok yakarsın iştebiz 6 ya bile takıyoz sen 5 e takmıyon
![]()
arbayı satcan ne alcan az yakan bırsey ıstıyosan almandan vaz gecıcen teneke hyundai 1,3 lpg alcan ozmanHaklısın abi ama bilmiyorum işte. Lpg masrafı yapıcagıma arabayı elden çıkarırım diye düşünüyorum.
Neyse gençler hava karardı kararcak mteclerimi takıcam plakalıga gidip halledym sunu karanlık çökmeden
lşi bılıyosun 12 de evdeydım........................................
Stepneye koydur görmezsin![]()
![]()
stepne yerıne takcan ufak stpnede uzun yola gıderken yanına alcan benzınle bınılcek devır degıl butce meselesı![]()
hacı plakalık ampulünün camı biraz buzlu gibi ya ondan olabilir. olm benim miniğin plakalık ampülleri patladı çıkanları ver bari de takayım garibanaPlakalıga mtec beyaz park ampullerınden taktım ama beyazla sarı arası garip bi renk oldu niye acaba :S aynısı parklarda da var gayet beyaz duruyo![]()
hacı plakalık ampulünün camı biraz buzlu gibi ya ondan olabilir. olm benim miniğin plakalık ampülleri patladı çıkanları ver bari de takayım garibana![]()
metcler garıp olur tam beyaz yanmıyor beyazla sarı arası doner plakalıkların camı buzlu ondanPlakalıga mtec beyaz park ampullerınden taktım ama beyazla sarı arası garip bi renk oldu niye acaba :S aynısı parklarda da var gayet beyaz duruyo![]()
mezarcı boş mezar bulsan gömucen kendını :saplak:hacı plakalık ampulünün camı biraz buzlu gibi ya ondan olabilir. olm benim miniğin plakalık ampülleri patladı çıkanları ver bari de takayım garibana![]()
bana mezarcı diyene bakmezarcı boş mezar bulsan gömucen kendını :saplak:
arabanın ampullerı nerene takıcan kendıne mı olmayan arbayamı :tomato: