bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Bursa, Hayırlı Cumalar

Meraba arkadaşlar sizlere bir kaç bişey danışmak istedim ,

Bursa konutlarda oturuyorum yarın kısmetse arabaya bir kaç aksesuar alıcam ve üstün körü bir bakım yaptırıcam.Sırasıyla ,

- bursada tanıdığınız güvenilir işin ehli bir motor kaporta ustası lazım ( aylık bakım için )

- iyi bir oto elektirikçi ( arabanın iç tesisatı için )

- iyi bir cam ustası ( siyah cam film taktırıcam )

- ve aksesuar satan tuning dükkanı (ilk etepta koltuk kılıfı , paspas , jant kapağı vs. bulabileceğim bir dükkan olsun )

- vede arabaya kasko yaptırmayı düşünüyorum , hangi kasko şirketi daha hızlı ve eksiksiz yapıyor işini ( koç allianze yi öenrdiler )

hepiminizde opel araba var dır sizlerin gittiği ve güvendiğiniz işini iyi yapan yerleri buraya yada bana özel msj yoluyla yazabilirmisiniz ,yarın dükkan dükkan aramaktansa sizlerin öenrdiği yerlere giderim , küçük sanayi bölgesinden olursa daha iyi olur beşyol tarafları uzak kalıyor ama çok iyi derseniz o taraflar da olur ..

Meraba arkadaşlar sizlere bir kaç bişey danışmak istedim ,

Bursa konutlarda oturuyorum yarın kısmetse arabaya bir kaç aksesuar alıcam ve üstün körü bir bakım yaptırıcam.Sırasıyla ,

- bursada tanıdığınız güvenilir işin ehli bir motor kaporta ustası lazım ( aylık bakım için )

- iyi bir oto elektirikçi ( arabanın iç tesisatı için )

- iyi bir cam ustası ( siyah cam film taktırıcam )

- ve aksesuar satan tuning dükkanı (ilk etepta koltuk kılıfı , paspas , jant kapağı vs. bulabileceğim bir dükkan olsun )

- vede arabaya kasko yaptırmayı düşünüyorum , hangi kasko şirketi daha hızlı ve eksiksiz yapıyor işini ( koç allianze yi öenrdiler )

hepiminizde opel araba var dır sizlerin gittiği ve güvendiğiniz işini iyi yapan yerleri buraya yada bana özel msj yoluyla yazabilirmisiniz ,yarın dükkan dükkan aramaktansa sizlerin öenrdiği yerlere giderim , küçük sanayi bölgesinden olursa daha iyi olur beşyol tarafları uzak kalıyor ama çok iyi derseniz o taraflar da olur ..

Kasko için fiyat alın bi kaç yerden ona göre karar verin yaklasık 2 hafta önce ben yeniledim kaskomu. En güzel fiyatı güneş ve başak groupama verdi. Başakla anlaştım oraya yaptırdım.

iyi akşamlar bursa...bugün ruhsat muayene sayfasını değiştirdim, sabah saat 9 da sıra fişi aldım saat 11,30da işim halloldu, takipçiye para vermeye deymez fazla zahmetli bir iş değil, hatta sabah daha erken saatte gidilirse çok daha kısa sürer işiniz, ruhsat bedeli muayene sayfası için 60tl, tescil sayfası değişecekse 45tl, başka bir ücret yok...

birkaç sayfa önce sormuştum buradan, ek1 formunun geçerlilik süresini, benim bildiğim gibi herkes de 1ay demişti, ancak bugün ruhsatı değiştirirken memura sordum, 1hafta süresi var dedi, ama süre trafik kontrolü için geçerli, yani çevirmeye denk gelirseniz ceza yazılır dedi, ama şubeye ruhsat değiştirmeye geldiğinizde tarihin bir önemi yok dedi...

bilginize...

bursa yarın 7 şehidimiz için mitingde buluşuyor...aman dikkat edelim...DTP nin kapatma kararından sonra gözler bu tür toplu gösterilere çevrilecek ve hedef alınacak...

bursa yarın 7 şehidimiz için mitingde buluşuyor...aman dikkat edelim...DTP nin kapatma kararından sonra gözler bu tür toplu gösterilere çevrilecek ve hedef alınacak...

Miting Nerde ve Ne Zaman Yılmaz abi ?

İyi Akşamlar...

ıyı geceler

Geri