Selam Bursa, Hayırlı Cumalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı kımse yanaşmıyo beaaa bu c.tesi taktırıyorum ben istersen taktırırız
toplu xenon alacaktık hacı onu diyorum sende alacaksan hafta sonu bağlatabiliriz yani
Meraba arkadaşlar sizlere bir kaç bişey danışmak istedim ,
Bursa konutlarda oturuyorum yarın kısmetse arabaya bir kaç aksesuar alıcam ve üstün körü bir bakım yaptırıcam.Sırasıyla ,
- bursada tanıdığınız güvenilir işin ehli bir motor kaporta ustası lazım ( aylık bakım için )
- iyi bir oto elektirikçi ( arabanın iç tesisatı için )
- iyi bir cam ustası ( siyah cam film taktırıcam )
- ve aksesuar satan tuning dükkanı (ilk etepta koltuk kılıfı , paspas , jant kapağı vs. bulabileceğim bir dükkan olsun )
- vede arabaya kasko yaptırmayı düşünüyorum , hangi kasko şirketi daha hızlı ve eksiksiz yapıyor işini ( koç allianze yi öenrdiler )
hepiminizde opel araba var dır sizlerin gittiği ve güvendiğiniz işini iyi yapan yerleri buraya yada bana özel msj yoluyla yazabilirmisiniz ,yarın dükkan dükkan aramaktansa sizlerin öenrdiği yerlere giderim , küçük sanayi bölgesinden olursa daha iyi olur beşyol tarafları uzak kalıyor ama çok iyi derseniz o taraflar da olur ..
bursa yarın 7 şehidimiz için mitingde buluşuyor...aman dikkat edelim...DTP nin kapatma kararından sonra gözler bu tür toplu gösterilere çevrilecek ve hedef alınacak...