bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoraf0039.jpg

fotoraf0043r.jpg

fotoraf0058.jpg

bunları telefonla çekmiştim bana yeterli geliyo kamerası flashı da baya sağlam şarj konusunda da telefondan facebook ve gmail e gün içerisinde çok fazla girip çıkıyorum bunun yanında oyun flnda oynarsam 2.5gün fln gidiyo daha az sürede hiç şarjım bitmedi normal kullanımda 3-4gün sanırım

fiyat olarak biraz daha yukarı çıkarsan 600küsür liraya nokia e71 de tavsiye edebilirim:)

sercan köpek çok güzel maşallahh..

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız??

Şükür abi diş ağrısı çekiyorum ben biraz :( sen nasılsın? Yılmaz abiyle görüştüm şimdi mustafa abinin düğünü varmış yeni haberim oldu ya

İyi Akşamlar...

slm bursaaaa=)) geçmiş bayramınız mubarek olsun bu arada ;) ya sizinde fikrinizi almak ıcın yazıorumda...gene bir ULUDAĞ nası olur opelime=)) ev sahibi sizsiniz herkese bi davet gönderın artıkda tarıh belli olsun ufaktan;)

Selam Bursa,

Mustafa (bymustang) in bu akşam Bursada düğünü varmış, Yılmaz la birlikte gidelim diye düşündük, Burak ve Ahmet bu akşam işte olacaklar, vakti musait arkadaş varsa, gidelim diyorum,Mustafayı yalnız bırakmayalım ,gelmeyi düşünen arkadaşım bana ulaşsın 0 532 424 59 56
bana ıkı veya 1 gun evvell haber verse vardıye degısırdım işe gıderken haberım oluyor calısdıgım bolumde 1 raporlu bır kışı de akrabası askere gıttıgınden yok ben tek kaldım benım yerıme bakcak adamda yok :(
ulan mustafa hep işin ters sanki evlılık kacıyor 1 hafta aarayla hafta sonu yap şu dugunu kardeşim mıllet rahat rahat gelsın dugunune :)

Selam Bursa,

Yılmaz sagolsun çok ugrastı ama bende katılamadım düğüne, eve gittim misafir var :( dolayısı ile çıkamadım.Yılmazla birlikte giden olmuştur umarım ?

Hayırlı Günler Herkese

Daha önceden haberim olsaydı bende giderdim :( Yılmaz abiyle konustum dün ama hasta oldugum için çıkamadım evden malesef. Yalnız oldugunu söylemişti.

cok zamansız plansız iş yapti

Geri