bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.hepsiburada.com/samsung-...spx?categoryid=16001&productid=telcepsams5603
3 gli olan yanlız wifi ozellıgının yanında bırseyler yazıyor ama anlamadım bırsey :D

burak bende bu telefonun beyazından var yaklaşık 3aydır kullanıyorum acayip memnunum kardeşim bende star alıcaktım bu daha çok hoşuma gitti ayrıca dokunmatigi stardan daha farklı sanırım starda algılama sorunu var gibi geldi bana
wi-fi yok ama aldıgımda içinden 100mb lık internet paketi çıkmıştı ay bittikten sonra o kampanyaya üyeligimi devam ettirdim aylık 30kontör e msn facebook fln giriyorum telefondan wi-fi nin olmaması hiç sıkıntı yaratmadı ama o kampanya şu an bitmiş sanırım 60knt olmuş aylık
bunun dışında telefon hakkında sormak istedigin bişey varsa cevaplıyabilirim:)

ozman wi-fi acılımı ne sercan bı anlam veremedım :D
turkcell kampnya vardı 3,90 tl ayda ınternet baya reklam sms gelıyodu cebe :)

abi wi-fi dedigin wireless kablosuz internet diilmi s5603 de wi-fi yok 3g var birde dedigin 3.90lık o da 30knt e denk geliyo o kampanya var eşşek gibide kullanıyorum:)

kafam kariştı valla samsug şarjs konusunda kamerası konusunda sıkıntılı cıhaz ama saglamlık bakımından ıyı ve gösterışlı alıcam telefonda kara veremedım:D

fotoraf0039.jpg

fotoraf0043r.jpg

fotoraf0058.jpg

bunları telefonla çekmiştim bana yeterli geliyo kamerası flashı da baya sağlam şarj konusunda da telefondan facebook ve gmail e gün içerisinde çok fazla girip çıkıyorum bunun yanında oyun flnda oynarsam 2.5gün fln gidiyo daha az sürede hiç şarjım bitmedi normal kullanımda 3-4gün sanırım

fiyat olarak biraz daha yukarı çıkarsan 600küsür liraya nokia e71 de tavsiye edebilirim:)

sagol kardeşim 500 gecmemeye calısıyom telefona fazla para vermekten yana degılım hem iş görsun hemde caga ayak uyduralım :D
2100 ıyıdır herhalde :D

bişey degil kardeşim ne demek:)

onu bilmiyorum işte kutusundan 2gb çıktı dolduramam heralde onu:)

Geri