hızlı gençlik bi dahakine haber verinde gelelim yaaaa ayıp valla:banned:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi valla senin ufaklığa bayıldım ya çok tatlı allah üzüntüsünü göstermesin abi büyüyünce ona da bi corsa j alırız artıkoo ekip coşmuş, bir gecede konu kaç sayfa ilerlemiş öyle, oku oku bitmiyor, Allah Muhabbetinizi arttırsın, bu buluşma iyi geldi size
Fotolar hakkında sonra yorum yapıcam, şirkette açmıyor, göremiyorum, evden bakıcam
Hayırlı İşler Herkese, Face ve Yonja gençliği sizi, şimdi nerlerde gezdiğiniz anlaşıldı![]()
tertemiz bi yarıştı abi kendine podyumda yer bulamadın diye çamura yatmaşike var![]()
bi foto yükleyelim de forum araba görsün
![]()
noldu lan kim naptı yineHor gördünüz beniiiiiiiiii..![]()
bakıcaz bakalım bız öyle yarışmak ıcın kalkmadık ama bıdahıkene yarişicaztertemiz bi yarıştı abi kendine podyumda yer bulamadın diye çamura yatmabu iş astra kullanmaya benzemez
![]()
hadi abi hadi kendini parçaladın bariyerlerle savaşıyodunbakıcaz bakalım bız öyle yarışmak ıcın kalkmadık ama bıdahıkene yarişicaz![]()
bu findıga da araba dıyosan nedıyım benbi foto yükleyelim de forum araba görsün
![]()
sorma abi valla ceplere sığmadı alayım vereyim ekonomiye can vereyim dedimbu findıga da araba dıyosan nedıyım ben
maşallah kazasız belasız kullan
bakıyom paralanmışın harcıycak yer bulamıyon herhalde![]()