bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar iyi geceler. Benim aracın havayı içeri almasını ya da içeride dolaşmasını sağlayan tuşun ışığı yanmıyor. Bunun ampulünü değiştirtebileceğim iyi bir elektrikçi tanıyor musunuz? ben bir elektrikçiye götürdüm abi o iş çok zor sen çıkma bir tuş al daha kolay dedi. Sitede fotoğrafları var ama ben anlamam o işten.
uluyoldan adlıyeye gelmeden ılk aradan yukarı cıkıyosun cat cat ali elektırıkcı ona göster yardımcı olur ;)

uluyoldan adlıyeye gelmeden ılk aradan yukarı cıkıyosun cat cat ali elektırıkcı ona göster yardımcı olur ;)
Hafta sonu bir uğrayayım deli oldum ya. ilk aldığım zaman çalışıyordu ne güzel 1-2 haftadır çalışmıyor. bir de servise nereye götürüyorsunuz araçlarınızı? Malum ilk Opel'im ve anlayan birilerine göstermek lazım. Gerçi eniştem Poyraz'ı tavsiye etti ve triger setini orda değiştirttim. Yine de bilgilenmek lazım.

İşte İllegal carting buluşması & akabinde mudanya çıkartması

dsci0004rd.jpg

dsci0005c.jpg

dsci0002bx.jpg

dsci0006us.jpg

dsci0007d.jpg

dsci0008ig.jpg

dsci0009v.jpg

dsci0015yn.jpg

dsci0026p.jpg

dsci0028.jpg

dsci0027i.jpg

dsci0029.jpg

dsci0034y.jpg

dsci0031s.jpg

dsci0036d.jpg

Abi bu kadarmı yaa? :eek:

aga fotolar eksık :D bunada sukur tesekkurler face paylasırsın artık yangen görsun ne halledyım bı derı bı kemık olmuşum :(

bunlardan başka pist fotoları var ama iyi çıkmamış uzaktan çekim yani kimse belli olmuyor eklemedim onları

Caddelerde degil pistlerde yaraşalim sosyal mesaj iyi verdigimize inaniyorum :D:D

Ahmet abim eline sağlık :) Uğraştırdık seni de :)

ne demek kardeşim ama yemek yerken çekseydik iyi olurdu benim aklıma geldi ama arabaya inmek zor geldi :):D

Geri