Bursada modladik elimizden geldigince opel corsa c karşinizda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper olmuş ellerinize sağlık yapılanları yazmışsınız birde fiyatlarını yazarsanız daha iyi bilgilendirme olur

ön farlar + xenon....400 lira cıkma.....sis + xenon 200 lira.....sparco jant 400 cıkma....bodykit 400......egsoz ucu 40......camurluk ustu boyama 100....arka stoplar 200.....armster kolcak 140....gsı ızgara 140.....cam filmi 150....plaka boyama 20....ön logo 3m karbon kaplama 30....su an hatrladıklarım bunlar fıyat olarak

Ya çok güzel olmuş Maşallahta. Ben jantların rengini anlayamadım niye sarı ? :D

hacı jantlar orjınal sparco ve subaru işi :D:D herhangı bı boya fılan yok yanı.....farklılık her zaman iidiir :D:D

görüklede kız arkadaşıma yakın bi sokakta görüyorum ögrencimisin :)

ögrencı sercan tam ısabet :)

hacı geldık 25 yasına hala ogrencılık yapıyoz sorsan gene ıktısattan ne ogrendın bes sene sonnda talep arz anca bu kadar :D:D

yaw herkez egzoz ucu takıyor ben gelınce usta is yapar dıyor allahım kafayı yıycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaw herkez egzoz ucu takıyor ben gelınce usta is yapar dıyor allahım kafayı yıycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

içi is yapıyor ama dışında bişey yok kaportayada bişey yapmıyor:)

hacı geldık 25 yasına hala ogrencılık yapıyoz sorsan gene ıktısattan ne ogrendın bes sene sonnda talep arz anca bu kadar :D:D

bende aynı anca kurtuldum okuldan bide 2 yıllık :) daha askerlik var :)

Geri