bunu görmeyen çok şey kaçırır.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gel gel Subaruya gel
hmm bu arada yorum yazmadan geçmeyelim pleaseee.......

Eeeeesonuç olarak normal mi yani bu yapılanlar subaru olunca... Yazık çok yazık...

cahil serseri.... ben aynadan gördüğüm zaman böylesini önüne geçip frene yapışıyorum. Vurcaksa vursun o sinirle umrumda olmuyor... Telaşlı acemi bir bayan sürücü olsa kazasına sebebiyet verse umursamazda bu serseri... poliste prosedürlerle uğraşacağına böyle terbiyesizlerle uğraşsa daha makbule geçecek....

Evet dostum çok haklısın bende aynı fikirdeyim bunu yapmak bir ayrıcalık değil. Bence çok büyük saygısızlıktır. Çok iyi sürücü isen pist yarışlarına katıl diyorum o kadar....

Arkadaşlar makas atmak bu göründüğü kadar kolay deyil aman diyorum bir yanlışınız sadece sizin değil belki bir aileyi yok edecektir...bunlara özenmeyin

allah akıl fikir versin
opel3oc4.gif
logodrehungom5.gif
indtop1oto6xu5.jpg
milepologooi6.jpg

kaza yaptı yapacak dedim am a çok şükür yapmamış hayır subaruya sürene üzülmem sebebiyet vermesi kötü ya karşı taraf ya ben ya sen ya da biz...

Evet arkadaşlar bu konuda çok haklısınız size katılıyorum bunlar gerçekten çok tehlikeli şeyler kişiler ne kadar iyi şöför lursa olsun başkalarının hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok tabiki

ama izlemesi çok heyecanlı:D

milepo' Alıntı:
Allah akıl fikir versin
Amin !!!

Geri