İbrahim arkadaşım Bülent'i yıllardır tanırım.Bülent'in bu konuda hatalı olduğu doğru,asla paranı geri göndereyim dememeliydi!!! Arkadaşımın ticaretle pek alakası olmadığı için böyle bir hata yapmış... O kiti söktüren Serdar'dı. Ben o kitin arabanın üzerinde olduğu zamanıda biliyorum çıktığı zamanıda.Opel Calibra'nın üzerindeki C20LET motorun LPG sistemlerine ne kadar uyumsuz olduğunu,bağlatılan LPG'nin motorun üreteceği güç için ihtiyacı olan yakıtı karşılayamadığını ve bu yüzden sürekli sorunlar yaşattığını motorla veya bu arabalarla alakası olan herkes bilir.Bizde araç üzerinden lpg'yi bu yüzden çıkarttık.Bunlara rağmen sana şu kadarını söyleyeyim bizim çıkarttığımız sistem aracı gayet rahat yürütebiliyordu ve çıkartıldıktan sonrada benzinli kullanımda aracın çekişinde herhangibir artış falan olmadı.Yani sistem muazzam çalışıyordu...Bence hata senin bağlattığın lpg'cinin doğru programlama yapamamasından kaynaklanıyor.Kusura bakma anadoludaki taşradaki sanayilerin ustalığına pek güvenmiyorum ben.Hazır kiti alıp takmak başka iş,çıkma malı alıp bağlanacak arabaya uyarlayıp bağlatmak başka iş. Ben 6 sene Sivas'ta yaşadım o yüzden bana Sivas'ın ustalarını övmeye savunmaya falan kalkma,standart Golf4'ün 10bin bakımını beceremediklerine şahidim...Şimdi ben kendi gözümle gördüğüm sistememi inanayım,buradaki ustalaramı inanayım yoksa Sivas'taki lpg servisinemi!!! Sağlam mal orada bozulduysa hiç şaşırmam...Bülent arkadaşımın tek hatası dediğim gibi ticaretten anlamayan bir arkadaşım olduğu için iyi niyetli davranarak sana vermesi gereken "ben sana gönderdiğim malı biliyorum arkadaşım" cevabı yerine "paranı geri göndereyim" demesi olmuştur.Öyle dolandırıcı bu adam,dolandırıldım ben diye masum köylü hallerinle ortalığa çıkıp naralar atmanıda gençliğine veriyorum.Yanlış anlama ama bu bir abi tavsiyesi; asla başkalarının gazına gelip kendi ağzından konuşma...