Buji Kablosunda Atlamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konu buji ve buji kablolarından açılmışken bende aracıma alacaktım. acaba benim araç için hangi buji ve buji kablosu uygun olur. aracım 92 model vectra 2.0 GL düz sistem lpgli

Benim bu konuyu çözdüğümde senin içinde faydası olacak LPG varsa bu kablo olayına çözüm bulmak gerek ya değilse iş değil. Ne yaparsan yap... elinde kalıyor bir zaman sonra.

Benim bu konuyu çözdüğümde senin içinde faydası olacak LPG varsa bu kablo olayına çözüm bulmak gerek ya değilse iş değil. Ne yaparsan yap... elinde kalıyor bir zaman sonra.

inşallah çözüm bulunur. takipteyim

Alper aslında bizim araçlara uygun olan bulunmuyor ve bulunsa bile anında canına okunmakta benim burada amacım diyelim sıfır aldık en azından sağlamlama elimizde olursa çok iyi olur uzun sürede kullanırız diye düşünüyorum....

Ama işte benim anlamadığım bu buji kablolarının atlaması.... neden yapıyor? bir türlü çözemedim.

Alper aslında bizim araçlara uygun olan bulunmuyor ve bulunsa bile anında canına okunmakta benim burada amacım diyelim sıfır aldık en azından sağlamlama elimizde olursa çok iyi olur uzun sürede kullanırız diye düşünüyorum....

Ama işte benim anlamadığım bu buji kablolarının atlaması.... neden yapıyor? bir türlü çözemedim.

Nadir Bey çalışmalar nasıl gidiyor bulabildiniz mi bir çözüm? Ankara'da opelpara durumu anlattım. Bana zetex marka ( made in USA ) buji kablosu ve GM marka ( made in Russia ) bujiler verdiler. Sizce bunlar nasıldır? Kullandınız mı hiç?

Nadir Bey çalışmalar nasıl gidiyor bulabildiniz mi bir çözüm? Ankara'da opelpara durumu anlattım. Bana zetex marka ( made in USA ) buji kablosu ve GM marka ( made in Russia ) bujiler verdiler. Sizce bunlar nasıldır? Kullandınız mı hiç?

Hani çok iyi dedikleri zetex marka var ya... işte o marka sadece bana 150 KM dayandı :D ondan sonra orasından burasından elektrik zıplamaya başladı. Belki de benim şansımdan USA denen markayı da kullandın oda cacık araç üzerinde LPG varsa dayanmıyor. Bu kesin ama işte elde olan kabloları sağlamlaştırmak en güzeli ama çözüm bulamadım elektrik bandı olur mu? bilemiyorum. Zaten işin özünde kablonun neden atlama yaptığını bir çözsem sonrası kolay... en azından neden yapıyor... ne bilim içimi kopuyor... yoksa dış kaplamamı çatlıyor... neden işte bu nedeni bilmek gerek sıfır kablo ama atlama yapıyor gel de işin içinden çık.

Konum eski arma netten baktım bir çok kişi aynı dert içinde yaşamaya devam ediyor arkadaşlar. İşte buji kablolarının içler acısı hali böyle bu kablo sadece 2000 km kadar yaptık sonra bu hale geldi. Çözüm bulamadım gitti bu işi çözüm sunacak arkadaşlar varsa her şeyi rahat bir şekilde denerim.

18642d1446225722-lpg-karsiti-olanlar-1-small-.jpg

18643d1446225673-lpg-karsiti-olanlar-2-small-.jpg

18644d1446225673-lpg-karsiti-olanlar-3-small-.jpg

Konum eski arma netten baktım bir çok kişi aynı dert içinde yaşamaya devam ediyor arkadaşlar. İşte buji kablolarının içler acısı hali böyle bu kablo sadece 2000 km kadar yaptık sonra bu hale geldi. Çözüm bulamadım gitti bu işi çözüm sunacak arkadaşlar varsa her şeyi rahat bir şekilde denerim.

18642d1446225722-lpg-karsiti-olanlar-1-small-.jpg

18643d1446225673-lpg-karsiti-olanlar-2-small-.jpg

18644d1446225673-lpg-karsiti-olanlar-3-small-.jpg

abi eksoz manifoldu yakınmı bujilerin olduğu yere

sanırım bi çözümü var abi en azından denemen gerekiyor. bizde öğrenmiş oluruz tabi böylece :D
http://www.aliexpress.com/item/New-...71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9
buji kablolarına özellikle sıcağa en çok maruzkalan bölgelere bunlardan geçirince sıcaktan büyük ölçüde koruyup ömrünü uzatacaktır diye düşünüyorum... en azından bir çok yabancı sitede insanların buna benzer ürünler kullandığını gördüm..özellikle eski tip motorlarda bujiler ve eksoz manifoldu aynı yerde olan araçlarda...

Yakın. Sayılır çözüm bulamadım gitti.

bi önceki mesajımı gördünmü abi?

Geri