Buji Kablosunda Atlamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıcaktan kavrulmasına o zaman en güzeli kaplo çevresini kaplamak olacak.
Boylamasına bu hortum kesilecek buji kaplosuna geçirilecek sıcağa karşı
verkabelungswellrohre-11746-2662933.jpg

bu şekilde ortadan buji kaplosu geçecek
kabelmuffen-15058-2564741.jpg

Salim abim peki bu bujilerin tepesine geçen kısım için ne önerirsin? Ne yapayım o bölüme?

Nadir onlar içinde sıcaklığa karşı korumak için böyle ısıya dayanıklı çoraplar var
1517_498f97b86d436cda0c65219ba5f3a323_5.jpg

Aslinda en güzeli Savaş abimin dediği yani buji kablosu kitleri almak boyuna göre kesmek kendin montajını yapıyorsun ucuza geliyor artı dış isolasyon için o hortum ve bu çoraplar...evvelden buji kaploları pahalı idi Mark zamanı 160 mark idi senin o kaplolar o zaman metre alımı ve buji soketleri bobin soketleri alır kendimiz boyuna göre yapardık çok ucuza aynı kalite gelir idi....şimdi bu hortumu da geçirir çoraplarıda geçirirsin al sana lokum ama bu çorapları burda bulurmusunun??? galiba cam elyaf örgü

Bu örgülerin benzerlerini klimacılar (ev için) boruları izole ederken kullanıyorlar ama ısıya ne kadar dayanır bilmiyorum. Isıya dayanıklılık durumunu klimacılara sormak lazım, ısıyı iyi tutuyorlarsa süper çözüm olur.

Savaş abi ısıya ateşe dayanıklı ve ısı yalıtmaz...dökümde eldiven kıyafet olarak kullanılıyor

Savaş abi ısıya ateşe dayanıklı ve ısı yalıtmaz...dökümde eldiven kıyafet olarak kullanılıyor

aynen bu ısı kılıflarını babamlar ufo-elektrıklı ısı yayan rezistans soketlerinde kullanıyorlar yuksek ısıya dayanıklıdır

Değerli yorumları ile konuya değer katan arkadaşlarım abimlerim çok teşekkür ederim. Konu gerçekten güzel bir duruma geldi. Bir çok arkadaşımız da bu konu sayesinde kafasında bir proje kesin kez oluşacak.

Ya aslında ben bu kabloların atlamasına bir anlam veremiyorum. Hani çatlak olsa diyeceğim ki çatlak var ondan oluyor... çatlak yok bir yerde yırtık yok ama şapır şapır atlama yapıyor bir tür anlam veremedim gitti.

Abi bu sefer kaliteli bir şey kullan denemelik yoksa bu gidişle 10 kat falza para vereceksin.. Birde bujinde de sıkıntı olmasın şu LPGli opller için olan bosch bujiden al kablolarla beraber

Abi bu sefer kaliteli bir şey kullan denemelik yoksa bu gidişle 10 kat falza para vereceksin.. Birde bujinde de sıkıntı olmasın şu LPGli opller için olan bosch bujiden al kablolarla beraber

Hiç sorma ya buji de başlı başına dert yaw bir taktım 4 tırnaklı 4000 km yaptım olmadı dendi çıkardık... sonra bir taktım 2 tırnaklı olmadı dendi çıkardık oda 3000 km gitti. Şimdi tek tırnaklı var...

Bu araç yurt dışından geldi idi. O zaman üzerinde 4 tırnak vardı. Ama ondan sonra ona da düzen tutturamadım :) arabanın arkasında öylece duruyor ama buji kablosunun hemen parçalanması pek akıl işi değil. Dediğim gibi aslında orijinal de alırım ama adamlar araçta lpg olunca garanti vermiyor. O zaman da işin hiç espirisi kalmıyor bilmiyorum ne yapacağım?

konu buji ve buji kablolarından açılmışken bende aracıma alacaktım. acaba benim araç için hangi buji ve buji kablosu uygun olur. aracım 92 model vectra 2.0 GL düz sistem lpgli

Geri