Herkese Selamlar
94 model astra faracıma lpg nediyle buji kablosuna ihtiyacım var.servise sordum 400tl dedi.muadilini buldum ama DODUCO veya ZETEX arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
o.AKYÜREK
Bu kabloların daha önce avometre ile ölçtüğümüzde iç dirençlerinin çok yakın değerlerde olduğunu gördük.Fakat üretimlerinde kullanılan materyal ömürleri çok farklı!
Eğer ateşleme bobininizi değiştirmiş iseniz ve orjinal GM değilse DODUCO yu fiyatı nedeniyle tercih edebilirsiniz.Gerçi onun bile taklitini yapmışlar.
Sonuç olarak aracınız önceki nesil donanıma sahip bir vasıta olduğu için sizin tercihiniz fonksyonellik olacaktır.Kaldı ki mevcut LPG sisteminizle; mantıksal olarak ZETEX veya Lucas ın bir BMW deki performans etkisini sizin araçta beklemez ve fiyatı uygun olanı alırsınız.
O model araçta ikiside benzer verimlilik verir.Sadece ömürleri farklı olur!
LPG nedeniyle Çin malı birşeyler kullanmadığınız sürece extrem bir farklılık olmaz!
99 a kadar modeller için yerli OEM olarak Ünüvar ın kablosu dahi, o çin mallarından daha uyumlu,
yanlış hatırlamıyorsam, Ünüvar ın sizin araç için olan ateşleme kablo tk. 37 TL civarındac idi. Marka vermek istemezdim fakat boş yere harcamanızı istemedim.Ünüvar a bir bakın bulamazsanız,
yazdığınız markalardan fiyatı size uyanı kullanabilirsiniz!