Bugün çok Kötü Kaza Geçirdim Arkadaşlar!

emniyet kemeri burada bi can kurtardı diyebiliriz aynı şekilde airbag patlamasın diye kablolarını çıkaran arkadaşlara ve aman ben kaza yapmam kaskoya ne gerek var diyen arkadaşlara güzel bir örnek ayrıca şunun altınıda çizmek istiyorum elbette herşey tabiki allahtan fakat tedbiri alacaksın takdiri allaha bırakacaksın tekrar tekrar geçmiş olsun hocam cana gelmemişya sen yaşıyorsun karşındakine bişey olmamış ya hiç önemli değil

geçmiş olsun ardeş allah beterinden saklasın

Geçmiş olsun... umarım bundan sonra daha dikkatli olursun.
Araç kullanmak dalgınlığa hiç gelmiyor. Herşey biranda olup bitiyor. Sen Allahın sevdiği kuluymuşssun ki sana ve karşı tarafdakilere bişey olmamış. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, dikkat etmek lazım bende geçen 150-160 km civarı süratle giderken bir kazanın ucundan döndüm.Allahtan arabanın kasası büyük ne savrulup bariyerlere çarptı ne de takla, yalnız ben o süratle 2 tur attım.
Tekrar geçmiş olsun.

Evet Kardeşim Kaskom ödüyor Problem Yok Kaskomda... Dün Akşam Saatlerinde Kaskomun ödeyeceğinin Haberini Aldik O Kadar Para Veriyor Kasko Yaptiriyoruz %100 Ben Suçluyum Dalgindim Hatali Bendim Yani... Ogs Görüntülerini Alinca Paylaşacağim...

Sana Da Geçmiş Olsun Iyi Yirtmişsin Gerçekten... Allah Korudu Demekki şunu Anladim Bende Eğer Kafaniz Bi Yerdeyse Dikkatli Olucaksiniz Yani Arabaya Binmeden önce Düşüneceksiniz... Dalginlik Affetmiyor... Hepinize Teşekkür Ederim...

çok geçmiş olsun allah korumuş walla bence biran önce sadaka ver

Allah beterinden korusun şükür can kaybı ağır yaralı falan yokmuş çok geçmiş olsun.

Geri