Bugün çok Kötü Kaza Geçirdim Arkadaşlar!

geçmiş olsun umarım son kazan olur ! iyi ki kimsenin hayatı son bulmamış!emniyet kemeri gerçekten de hayat kurtarıyor 3 yıl önce benimkini de kurtarmıştı

Geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.

Çok geçmiş olsun.Karşı taraftaki araclar hurda olmuş.Umarım kaskon vardır.Çünkü ortada bay büyük bir masraf var.geçen yaz eski aracımla seyir halindeyken kafadan citröen c4 ile çarpıştım.Trafik karşı tarafı %100 suçlu buldu.Daha sonra karşı tarafla görüştüğümde benim ve kendisinin aracı için 47000 ytl masraf çıktığını ve suçlu bulunduğu için tüm masrafların karşılanmayacağını söylemişti.Bence sen bir an önce sigorta şirketinle görüş.Tekrar geçmiş olsun.Allah hiç birimize tekrarını göstermesin.

Geçmiş olsun.

gecmiş olsun

Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun Hepinizden.. çok Düşüncelisiniz Inanin üstümdeki Tüm Yükü Aldiniz Paylaşmak çok Güzel...

büyük geçmiş olsun..

Kasko Vardi Evet Ona çok Sevindim Bi Yandan Da Kasko Olmasaydi Halim Perişandi... Hayatta ödeyemezdim Opelim Satsamda ödeyemezdim... Araçlar Pert Oldu Yeni Geldim Sayilir Bende... Aracimin Ogs Kamera Kayitlari Mevcutmuş Cumartesi Vereceklerini Söylediler Suçlu Benmişim Dalgindim Hatali Bendim çocuklarin Hiç Bi Suçu Yoktu... Tek Suçlu Bendim Dikkatli Olmam Gerekirdi Iyiki Emniyet Kemerimi Takmişim... Ve Airbag In Ne Kadar Gerekli Bir şey Olduğunu Bugün Gördüm... şahit Oldum... çok Teşekkürler Büyük Moral Kaynaği Oldunuz Bugün Bana... Allah Hepinizden Razi Olsun Arkadaşlarim... Eksik Olmayin

büyük geçmiş olsun.Allahtan can kaybı olmadı..

Geri