Bugün başıma gelen bir olay :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayrıcana o yolda sakın sürat yapmayın yolun ne kadar güzel ne kadar tahrik ediçi olduğunu bende biliyorum ama o yolda belediyemiz cimleri sulamayı beceremiyor başta gece saatleri olmak üzere yol her an ıslak olabilir.

Hemen hemn ger gun 9 palmıyelerın ordakı vırajda şaat 12.00 14.00 araşı polış radar konttrolu yapıyor 237.000 ceza yedım ordan bılıyom:D

Ayrıcana o yolda sakın sürat yapmayın yolun ne kadar güzel ne kadar tahrik ediçi olduğunu bende biliyorum ama o yolda belediyemiz cimleri sulamayı beceremiyor başta gece saatleri olmak üzere yol her an ıslak olabilir.
viraj bitimlerindeki ışıklarda cok hos olmus yani viraj biter bitmez ışık .bılmeyen patlar.

insan gaza gelip kontrollü olarak bazen hız yapabilir ama kapışma işi çok sakat.. akıl mantık gidiyo bazen geçicem diye hiç gerek yok..
bence hepimize kapak olsun..
paylaşım için teşekkürler :D

Bende bu doğan-ferrari karışık görünümlü şahinlerden ve eski 107 mi 207 mi GT lerden (ne hikmetse hertaraf onlarla dolu) gıcık olur, gaza gelirdim.
Bi arkadaşım bana bi tavsiyede bulundu o zamandan beri bende aynısını yaparım.
Seni makaslayıp tahrik eden birimi var. Onu ışıklarda yakala yanyana gel, gaz gaz gaz derken sarı ışık yanar yanmaz o zaten başlar patinaja, sende sakin bir kullanımla yoluna devam et. Adam resmen kafayı yiyor...

geçen hafta bi passatla 190e kapışıyodu ankara ayaş yolunca..
passat sol şeritten gidiyodu
ama 190e şoförü makas atarak gidiyodu..
baya öne geçti.
komyonun solu kapalı olunca sağından geçmek istedi önce yavaşlayıp solundan arkasına geçti sonra hip durmadan direk soluna geçti....

ama o kasadan göremesede ben kamyonun solunda ağı ağır ilerleyen tannus u görmüştüm :) tannusa vurmayım derken ters döndü 2-3 metre solumda giden accentle kafa kafaya girdiler :)

yazık dedim geçtim..

Geri