Bugün başıma gelen bir olay :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecmis olsun cana gelmesinde o da buna ders olmuş.

o maltepe sahil yolunda bundan 3 ay önce bende sakin sakin giderken yanıma seat toledo geldi ışıklarda yan yan baktı bi patinaj çekti öyle çekilmez böyle çekilir derken sahil yolunda o basıyo ben basırum bi ara 120-130 km hıza çıktım derken ben buna fark attım derken ilerde polis beyler çek sağa dedi çektim 108 le radara yakalanmışım ben cezadan vazgeçtim seat a bakıyorum gelecekmi diye geldi oda 103 le geçmiş ikimizide 255 tl yi yapıştırdılar kurdeleyle birlikte bi rahatladık sormayın gaza gelmeyin gazınızı alırlar beyler kulağınıza kupe olsun ben o sahilde radar olduğunu bile bile bastım aklınızda bulunsun

İlker çok güldüm yahu, umarım başıma gelmez :D geçmiş olsun bu arada

yazık olmuş Allahtan başkasına çarpıp zarar vermemiş kimseye

Kötü bir durum, gaza gelmemek lazım

Dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
taktir etmek lazım adamı.hatasını anlamış:D

geçmiş olsun pug'a yazık olmuş... ama bu türkiyenin her yerinde var özellikle sport bi araba gören basıyo ve sonucu böyle bitenlede oluyo birde şu şahin doğancı tayfasından kurtulsak ii olacak yaa yeterki ışıklarda dursam da milletle bişeyler yapsam diye can atıyorlar altındaki arabaya bakmadan...

sahil yolunda radar varsa ordakı butun araclara her gun ben dahıl ceza gelmesı lazım.100 u gectıgım cok oldu.

Galiba sabah erken saatler de oluyor vapura yetişecem diye yanlış yanlış sürat yaptığımda benimde ceza yemişliğim var.

Geri