Demek ki neymiş. Gaza gelmemek lazımmış
Ben opc görünce önünde saygıyla eğiliyorum mesela 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o maltepe sahil yolunda bundan 3 ay önce bende sakin sakin giderken yanıma seat toledo geldi ışıklarda yan yan baktı bi patinaj çekti öyle çekilmez böyle çekilir derken sahil yolunda o basıyo ben basırum bi ara 120-130 km hıza çıktım derken ben buna fark attım derken ilerde polis beyler çek sağa dedi çektim 108 le radara yakalanmışım ben cezadan vazgeçtim seat a bakıyorum gelecekmi diye geldi oda 103 le geçmiş ikimizide 255 tl yi yapıştırdılar kurdeleyle birlikte bi rahatladık sormayın gaza gelmeyin gazınızı alırlar beyler kulağınıza kupe olsun ben o sahilde radar olduğunu bile bile bastım aklınızda bulunsun
benimde ledli stoplarımı gören yapışıyo arkama ya ewime rahat gidemıyorum zorla oynatıyolar benıevet kendi de söylemiş arandığını neden yolda güzel bi araba görünce uğraşıyorlar ki...
o radar her gun olmuyor ama ara ara muhakkak oluyor bu aynı yerde 2 kez yakalanaşım ilk yakalandığım4sene önce falandısahil yolunda radar varsa ordakı butun araclara her gun ben dahıl ceza gelmesı lazım.100 u gectıgım cok oldu.
yazık üzüldüm pug cuya geçmiş olsun