Bugün başıma gelen bir olay :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demek ki neymiş. Gaza gelmemek lazımmış :D Ben opc görünce önünde saygıyla eğiliyorum mesela :D

arkadaşlar görünüşe aldanmamak lazım bi anım karaman konya arası bende 1,4 motor araç var hacı muratın biri hava attı bildiğim 1,2 motor dayanamadım bastım adam bizi mat etti ilerde bir yerde mola verdim tam orda o pilakayı gördüm yanına durdum bi şekilde gençleri tanıdım sordum ne iş diye adam sanayici imiş hacı murata 1,6 doğan motoru koymuş sanzumanı difransiyeli degiştirmiş araba hafif 1,6 motor bana ders oldu dedimya görünüşe aldanmamak lazım!

hatasını anlamış en azından eleman.takdir etmek lazım.

o maltepe sahil yolunda bundan 3 ay önce bende sakin sakin giderken yanıma seat toledo geldi ışıklarda yan yan baktı bi patinaj çekti öyle çekilmez böyle çekilir derken sahil yolunda o basıyo ben basırum bi ara 120-130 km hıza çıktım derken ben buna fark attım derken ilerde polis beyler çek sağa dedi çektim 108 le radara yakalanmışım ben cezadan vazgeçtim seat a bakıyorum gelecekmi diye geldi oda 103 le geçmiş ikimizide 255 tl yi yapıştırdılar kurdeleyle birlikte bi rahatladık sormayın gaza gelmeyin gazınızı alırlar beyler kulağınıza kupe olsun ben o sahilde radar olduğunu bile bile bastım aklınızda bulunsun

sahil yolunda radar varsa ordakı butun araclara her gun ben dahıl ceza gelmesı lazım.100 u gectıgım cok oldu.

bende üzüldum pug a ama hepmız bazen yapıoruz.o yuzden uzuldum yanı allah buyuk kaza wermesın.

evet kendi de söylemiş arandığını neden yolda güzel bi araba görünce uğraşıyorlar ki...
benimde ledli stoplarımı gören yapışıyo arkama ya ewime rahat gidemıyorum zorla oynatıyolar benı :))

sahil yolunda radar varsa ordakı butun araclara her gun ben dahıl ceza gelmesı lazım.100 u gectıgım cok oldu.
o radar her gun olmuyor ama ara ara muhakkak oluyor bu aynı yerde 2 kez yakalanaşım ilk yakalandığım4sene önce falandı

Kim olursa olsun, isterse yanıma Şahin yanaşsın göz kırpsın. Hayatta arabamı zorlamaya kıyamam :)

ben olsam yanlış anlar beni diye hafif çaplı bir kazada yanına gitmezdim.. o can ve sinir haliyle hele birde salak bir adam sa senin yüzünden oldu ! bile diye bilirdi :) burası istanbul neler var..

Geçmiş olsun araç sahibine..

Geri