5 Ara 2007 #11 ~~NEO~~ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 2,417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güzel araç.....:good: Maaşallah........ Bende mi açtırsam üstünü acaba ?...
5 Ara 2007 #12 coldekiadam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 2,155 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 40 Ermanın yorumunu bekliyorum
5 Ara 2007 #13 Eray-FB Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ağu 2006 Mesajlar 650 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Allah kaza bela vermesin çok iyi maşşallah
5 Ara 2007 #14 skyeye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 4,977 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 coldekiadam' Alıntı: Ermanın yorumunu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar...
coldekiadam' Alıntı: Ermanın yorumunu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar...
5 Ara 2007 #15 coldekiadam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 2,155 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 40 skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... Güzelim bertoneyi de konserve ettin ya
skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... Güzelim bertoneyi de konserve ettin ya
5 Ara 2007 Konuyu Başlatan #16 hakan_yucel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2007 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... coupe nın de havasıı ayrı gerek yok açmaya zaten biri tenteye bişi yapcak diye gözüm sürekli dışarda içim gidiyo...
skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... coupe nın de havasıı ayrı gerek yok açmaya zaten biri tenteye bişi yapcak diye gözüm sürekli dışarda içim gidiyo...
5 Ara 2007 Konuyu Başlatan #17 hakan_yucel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2007 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... bende düşündümde hiç tekrar bozmak istemedim...tek eksiği turbo olmayışı şuanda Son düzenleme: 5 Ara 2007
skyeye' Alıntı: Niye ki?Bi konserve açacağına bakar. Şaka bir yana nazar değmesin.Coupe'si bende var diye demiyorum, gerçekten güzel araç. ben olsam egzost çıkışlarını teke düşürürdüm o kadar... Genişletmek için tıkla ... bende düşündümde hiç tekrar bozmak istemedim...tek eksiği turbo olmayışı şuanda
5 Ara 2007 #18 yusufaltintepe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2006 Mesajlar 2,613 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 güzel ve piyasadaki nadir araçlardan güle güle kullan
5 Ara 2007 #19 Kepi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2007 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hakan astra olsun çamurdan olsun çok güzel fakat sağ arka stop değişmiş gibi doğrumu?
5 Ara 2007 Konuyu Başlatan #20 hakan_yucel Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2007 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hiç dikkat etmedim değişmişliği yok heralde stopun,ışıkdan dolayıdır büyük ihtimal