Buda benim aslan parçası:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdilik uzaksınız bi bakarsınız 10 kişi daha çıkıverir istanbuldan :) Avrupadaki bilmem kaç ülkeden büyük şehirden bahsediyoruz hey maşallah hey :)
İstanbul mega bir şehir hatta ülke sehir güzel yanları war tarihi eserler deniz adalar ulaşım kolaylıgı hastane bollugu geniş iş alanları ama kalabalık olmasıyla beraber gelen tatsız çileleride war örnegin trafik çilesi gibi ki bu çile başlı başına bi çile yumağıdır ama yinede istanbul alışılınca bırakılamicak kadar da cok güzel bi şehirdir

İyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim hocam.

Hasip bey güle güle kullanın araç cosmo paket sanırım AFL farlar falan dolu dolu.. ben de 1.6 dizel 110 luk yada 136 lık alsam mı almasam mı kararsızım. piyasa çok kötü krediler yüksek bu sebepten beklemedeyim.. ben 2012 de aracımı sıfır alırken astra j cosmo paket 54 liraydı.. hey gidi günler..

Hocam piyasa cok dalgali beklemek mantıklı görünüyor.

Birgün İstanbul da bir buluşma yapsak ne güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Murat
Cosmo Cosmo Cosmoo :LOL: @Hasip hocam biz yanlış seriyle girmişiz olaya ya, edition plus nedir .Şu farlara bayılıyorum,

Maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Cemil
Birtek eksiğimiz sunroof :(

Birtek eksiğimiz sunroof :(
Abi sunroof olsa fena olmaz tabii ki ama boşver böyle de keyifli Cosmo’lar :) Ekstra rüzgar sesi yok, mekanizma bozuldu bozulacak derdi yok olmamasının eksisi de aracın içi karanlık kalıyor olması ve de görüntü olarak eksik kalması :)

Rabbim inş hepimize cosmo insignia nasip eder aminnnnnnnnnn :)

Geri