bu tavan ve arka bagaj düzelir mi

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kaza fotolarını ekliyorum ALLAH kimsenin başına vermesin. tavan ve arka bagaj düzeltilebilir mi? kasko yok.

Ekli dosyalar

• Görüntü124.webp
    Görüntü124.webp
    57.7 KB · Görüntüleme: 598
  • Görüntü121.webp
    Görüntü121.webp
    54.4 KB · Görüntüleme: 625
  • Görüntü140.webp
    Görüntü140.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 633
  • Görüntü127.webp
    Görüntü127.webp
    46.5 KB · Görüntüleme: 659
  • Görüntü128.webp
    Görüntü128.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 665
geçmiş olsun cana gelmesin nasıl oldu acaba

geçmiş olsun.. bence düzelir

büyük gecmis olsun tayfun insallah sagiliginizda sorun yoktur kötü olmus arabanin durumuda. yapilamayacak bir durum degil ama uygun bir usta bulmaniz lazim bagaj kapisi komple degismeli ama yapan usta isini bilen bir usta olmaliki kasayi tam düzeltebilsin cok zor ama olmayacak is degil tabiki cok masrafli olacaktir allah yardimcin olsun beterin beteri var

Cenabı ALLAH beterinden saklasın acele etmeden işin ehli bir usta bulmanızda fayda var,diğer bir alternatif elden cıkarıp baska bır araba almakta olabilir

etraftan masraf hakkında ustalar ne dediler

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
araç çok ama çok sağlam bizzat test ettim. çizik dahi olmadan kapıyı açıp çıktım. bu arada boyum 191 100kg yim. çok sağolun virajı çok içerden alarak kaydım. araba 180 derece dönerek sol taraftan zıplayarak yere düştü diye tahmin ediyorum. devrilse kapılarda hasar olur. ön ve arka farları kırılmadı bile kaput hafif ezildi ama motorda bi şey yok ön tarafta en ufak bişey yok. şase sağlam diğer resimleride ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Görüntü136.webp
    Görüntü136.webp
    44.1 KB · Görüntüleme: 167
  • Görüntü129.webp
    Görüntü129.webp
    41.4 KB · Görüntüleme: 202
  • Görüntü134.webp
    Görüntü134.webp
    41.7 KB · Görüntüleme: 154
  • Görüntü132.webp
    Görüntü132.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 157
  • Görüntü128.webp
    Görüntü128.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
arabayı bu haliyle kaça alırlar diye bir yoklamak lazım..
yapacağınız masraf ve sonra kazalı olduğundan yaşanacak değer kaybı karşılaştırması yapın..

ben fikrimi degistirdim tamir icin sadece tavana bakarak konusmustum ama arka sag tarafin fotografini simdi gördüm kasa arkadan cok kötü kaymis yapilsa bile masrafi coook yüksek olur ki hicbir ustaninda gel bunu yaptir diyecegini sanmiyorum benimde yeni fikrim hurda fiyatini arastirip yeni bir araba bakmanizdan yanadir

tavanı duzeltirim diyen yalan söyler usta o tavavı ya kesip atacaklar yeni tavan koyacaklar yada cektirme ve macun izleri kabak gibi çıkacak boya yapıldıktan bir hafta 10 gun sonra boya tam kuruma yapacak ve yuksek muhtemel zımpara izleri belli olacak o şekilde satmanızda fayda var bence hiç uğraşmayın bir dunya para harcasanız bile ne eski tadını alırsınız nede satabilirsiniz yaptığınız masraf ve can sıkıntınız yanınıza kar kalacaktır allah can sağlığı versin her şey sonuçta yerine gelir

Geri