Bu Takas Mantıklımıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
fiyat olarak bilmem ama accord guzel,güvenli ve konforlu aractır bende 87 sı vardı hala tadı damağımda ki bu daha üst model cok keyif verir kullanırken

2.0 ın vergi ve yakıtından satışı biraz zor olacaktır,sizin aracın pazarı daha geniştir bence,en az 13 eder herhalde corsa demekki 5-6 bin daha verebilrisin

bence mantıklı...

gemi gibi arabadır çok rahat edersin ama vergisi yüksek yedek parçası opeldende pahalıdır yakıtıda yüksektir ama lpg varmış şartların elverirse değiştir

yaaa kurbayı satmaa çok sevdim en onu :)

Alacagın araç üst sınıf bir arabanın 10 yaşında bir modeli , iyi bakılmışsa seni üzmez.Yedek parça fiyatlarına bakmak lazım ayrıca 2.0 motorun vergi dezavantajı, trafik sigortası, kasko ve diger masrafları düşünmek gerek.Araç lpg li motoruna baktırmak lazım ve tüketim degerini iyi incelemek lazım.Bunlar dışında konforlu bir araç, önceki sahibi(sahipleri) iyi bakmışsa sana gerçekten konfor yaşatacaktır.Kendine bir karşılaştırma tablosu yapıp, bir yana corsayı diger yana bu arabayı yazıp artı ve eksilerini listele.ona göre karar ver

Vallahi Üstad önce sen hangi segment arabaya bineceksin ilk önce ona karar ver...
O model bir arkadaşımda vardı yayla gibi araba her türlü konfor var...hız desen yolda bastın mı gidiyor ....
Minik kurbagada hoş... güzel şirin ve tatlı... :)

Alacagın araç üst sınıf bir arabanın 10 yaşında bir modeli , iyi bakılmışsa seni üzmez.Yedek parça fiyatlarına bakmak lazım ayrıca 2.0 motorun vergi dezavantajı, trafik sigortası, kasko ve diger masrafları düşünmek gerek.Araç lpg li motoruna baktırmak lazım ve tüketim degerini iyi incelemek lazım.Bunlar dışında konforlu bir araç, önceki sahibi(sahipleri) iyi bakmışsa sana gerçekten konfor yaşatacaktır.Kendine bir karşılaştırma tablosu yapıp, bir yana corsayı diger yana bu arabayı yazıp artı ve eksilerini listele.ona göre karar ver

eyw kardeşim! yarın gidip bakıcam bizim mahalledeymiş adam!.. hor kullanılmışsa eğer zaten düşünmem çok baş ağrıtır!

bide bunlar rover montajlı diye biliyorum!.. %100 doğu malı değil!..

üste 6 dan fazla verme derim

Geri