Bu Sığırladan Ne Zaman Kurtulacağız Arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kereta bana bir denk gelse de bir öpsem :D

İyi hoş da öyle yorumlar yazılıyor ki sanki bütün opelim.net üyeleri düzgün kurallara uygun hız sınırlarına uyuyor. Adamın kafası dalgındı canı sıkkındı ya da gerçekten hanzonun birisiydi ne oldugu fark etmez,insan önce kendisini karşısındakinin yerine koymalı he tabi dediğim gibi mükemmel araba kullanıyorsanız bütün kurallara uyuyorsanız gerekli gereksiz,diyecek bir şeyim yok fakat bu sitede bu şekilde bütün kurallara uyuyormuş gibi yazıpta trafikte terör estiren bir çok kişi tanıdım. Çuvaldızı kendimize,iğneyi başkalarına batırmalıyız yapılan hatalar yüzünden baskalarının arkasından sövmek yanlış gün gelir sizin içinde üye olmadığınız bir forumda bu tür konu açılır,hoş olmaz diye düşünüyorum...

İyi akşamlar.

İyi hoş da öyle yorumlar yazılıyor ki sanki bütün opelim.net üyeleri düzgün kurallara uygun hız sınırlarına uyuyor. Adamın kafası dalgındı canı sıkkındı ya da gerçekten hanzonun birisiydi ne oldugu fark etmez,insan önce kendisini karşısındakinin yerine koymalı he tabi dediğim gibi mükemmel araba kullanıyorsanız bütün kurallara uyuyorsanız gerekli gereksiz,diyecek bir şeyim yok fakat bu sitede bu şekilde bütün kurallara uyuyormuş gibi yazıpta trafikte terör estiren bir çok kişi tanıdım. Çuvaldızı kendimize,iğneyi başkalarına batırmalıyız yapılan hatalar yüzünden baskalarının arkasından sövmek yanlış gün gelir sizin içinde üye olmadığınız bir forumda bu tür konu açılır,hoş olmaz diye düşünüyorum...

İyi akşamlar.

Bu konuda seninle aynı fikirde olduğum bir bölüm var. Hani her zaman doğancılar şahinciler dediğimiz bir kesim var ama aramızda öyle opel sahipleri var ki bu dediğimiz kesimin hemen yolunu çevirip öpesi geliyor insanın... haklısın... hemde çok... trafik kurallarına uyalım arkadaşlar bu bizim artımız olur. Alışkanlık haline getirelim hanzoluk kimseye artı katmaz. Her hanzonun sonu başından bellidir. Gider ya birini öldürür yada kendi başını yer... zaten kendi başını yiyene gram acımam ölmesi memlekete hayırlı bir iş bana göre... başkasının canını yakıp başkasının analarını ağlatacağına kendi başını yesin onun anası ağlasın...

Kornam yaklaşık 8 aydır çalışmıyor.Kornam çalmıyor diye servise başvurmuştum. Müşteri ilişkilerinden sağolsun Leyla Hanım çok ilgilendi ve dedi ki; Türkiye'de kornasız nasıl gidersin. Burası avrupa mı? Burada insanlar kornaya asılınca sorunları hallediyorlar dedi çok güldüm. Nadir Abi sende uzunca kornaya asılsaydın anlardı o adamlar içinden geçenleri... ;)

Kornam yaklaşık 8 aydır çalışmıyor.Kornam çalmıyor diye servise başvurmuştum. Müşteri ilişkilerinden sağolsun Leyla Hanım çok ilgilendi ve dedi ki; Türkiye'de kornasız nasıl gidersin. Burası avrupa mı? Burada insanlar kornaya asılınca sorunları hallediyorlar dedi çok güldüm. Nadir Abi sende uzunca kornaya asılsaydın anlardı o adamlar içinden geçenleri... ;)

Yok yaw adama ninni gibi gelir bizimkilere utanmadan birde uyurlar :D

İyi akşamlar.

Burak yazdıklarına katılıyorum ama biz burada kurallara uyun dedikçe daha çok genç kardeşlerimizden tepki almadık mı? Kurallara uymak sadece araba sürmekten ibaret değildir. Yasak olan eklentileri kullanmak da kurallara karşı gelmek/saygısızlık değil midir? Mesela cam filmi, gürültülü egzos kullanmak, müziğin sesini fazla açmak, çakma xenon kullanmak, pırıl pırıl havalarda sislerle gezmek ........ gibi şeyler de saygısızlık değil midir? Olayın bütününe bakarsak Opel, Mercedes, Renault gibi markaların sürücüleri kuş serisi sürücülerine göre trafikte daha saygılılar.

Geri