Bu Sığırladan Ne Zaman Kurtulacağız Arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hehehehe tırsmazsa kendi bilir yani :D

hangi biriyle uğraşacan :D ?
gerçi ben elimden geldiği kadar uğraşıyorum tatlı su kurnazlarıyla...

Bilmiyorum ama arkadaşlar gerçekten bu durum beni çileden çıkarıyor. Canıma tak etti... arkadaş zaten döneceksin acelen ne? önüme kırmanın ne anlamı var?

gerçekten hangi biriyle uğrascan doğru ama doğan şahin gördümü delleniyorum,solu kapatırlar yol vermezler,sıkıştırırlar.En son bi münakaşam oldu trafikte karapürçek civarında,sakin olmaya geyret ediyorum yinede :)

Selçuk kardeşim aslında insanların sadece birbirine saygısının olmaması baka sen doğan şahincilerin adı çıkmış aramız da ne opelciler var :D adamı dinden imandan çıkaran :D

Bilmiyorum ama arkadaşlar gerçekten bu durum beni çileden çıkarıyor. Canıma tak etti... arkadaş zaten döneceksin acelen ne? önüme kırmanın ne anlamı var?

Cumartesi günü 3 şeritli bir yolda kırmızıda bekliyoruz, ben orta şeritteyim. Yeşil yandı yola koyulduk, kalkış yapan üç araba da aşağı yukarı aynı hizada adam gibi ilerliyoruz. Az ileride yolun sağında müşteri bekleyen bir minibüs var, en sağ şeritte, yanımda giden bir apaçi (klasik çakma Honda'cı, tek kapılı, camlar koyu, ön göğüs göstergelerle dolu, araba yerlerde, egzos desen evlere şenlik) inatla aracını üzerine sürerek aklınca yol istiyor. Çaktırmadan biraz gaza yüklendim geçemedi de, biraz daha hızlandım, direksiyondaki genç oralı bile değil, gaz kesmesem önünde bekleyen minibüsün altına girecek. İnatlaşsak ya öndeki arabaya ya da yandan bana giydirecek. Kaza olsa, genç zarar görse altına o arabayı veren ailesi oğullarının yaptıklarına asla inanmaz üstelik bir de "benim oğlum kurallara uyan, hız yapmayı sevmeyen birisiydi" diye göz yaşı döker. Ne diyelim Allah bu tür sürücüleri (ve onlara bu imkanları sunan aile büyüklerini de) ıslah etsin.

bu gibiler için inanın aracıma kamera almayı ve bu gibi mahlukları kayıt delili ile polise gidip şikayette bulunmayı istiyorum...
ağır ceza ehliyetten men başda olmalı kasten adam öldürmeye teşebüs ile cezalandırılmalıdırlar

araç için kamera almak lazım evet

Babam olsa fark etmez ben orta şeritten gidiyor isem ve sağ şeritten gelen biri sağ şeritten yapıştırıp geliyor ise anında kara belmanın S konuma basarım ki ondan sonra gaz pedalı dibine kadar köklerim... kolay kolay sağımdan soluma geçmesine izin vermem hatta ileri de bir aracın altına gireceğini görsem de vermem... gebereceğini bilmeyen adam hayatta kalsın diye de zahmet etmem...

Babam olsa fark etmez ben orta şeritten gidiyor isem ve sağ şeritten gelen biri sağ şeritten yapıştırıp geliyor ise anında kara belmanın S konuma basarım ki ondan sonra gaz pedalı dibine kadar köklerim... kolay kolay sağımdan soluma geçmesine izin vermem hatta ileri de bir aracın altına gireceğini görsem de vermem... gebereceğini bilmeyen adam hayatta kalsın diye de zahmet etmem...

Arabada aile olunca olmuyor işte, ilk tepki onlardan geliyor. "Koca adamsın bebe belikle iddialaşıyorsun" diyorlar :D. Yanımdaki arabadan çıkan egzos sesi ortalığı yırtarken, bizim gariban ihtiyarın sesi bile çıkmıyordu. Gaza yüklenirken vitesi ne S konumuna aldım ne de roketledim. Ben yol verdikten sonra keretanın bir gidişi var sorma gitsin, sanki bir yerlerine nişadır bulaşmış gibiydi.

Geri