merhabalar... senelerdir internetten ordan burdan aracıma parçalar alıyorum satıyorum . ancak böyle olaylar maddi sıkıntıdan cok manevi olarak insanı yoruyor.bu konuyu acma nedenım de baskalarının aynı sıkıntılara dusmemesı böyle karaktersız ınsanlar ile muhattap olmaması... kısaca olayı anlatacagım ; aracıma yay almak ıcın arananlar kısmına konuyu actım... uye profılınde seckın polat ısımlı sahıs nıckı avseckın mesaj attı elımde eıcbah yay var hatta coılover vs getırıyorum yurtdısından vsvs.. iyi dedık pazarlıgımızı yaptık ankara dısında oldugum ıcın kaporasını ''20 TL '' yatırdım ... pazar gunu bulusup kalanı verıcem yayı alıcam dıye konustuk. bu zamana kadar benı bu sahıs arıyor telefonumu acıyor anlatıyor vsvs . neyse oldu pazar arıyorum mesgule atıyor yok yoldayım yok vs pazartesı oldu telefonlar kapandı mesgule atmalar devam etti.bugun de aynı sekılde ''20 TL '' İÇİN TELEFONLAR KAPANDI ... NUMARASINIDA YAZIYORUM BURAYA HERKES BU SEREFSIZE DİKKAT ETSİN DİYE : 0553 453 01 97 ...
DEDIGIM GIBI 20 TL BU MÜBAREK GÜNDE SADAKAM OLSUN ANCAK BU KARAKTERSİZ İNSANLARA KARSI EŞİMİZİ DOSTUMUZU UYARALIM ... BUNU DA OKURSA ÇEKTIĞIM MESAJLARIDA OKUMUS VE CEVAP VERMIYORSA NOTUNU SİZ VERİN ...
SAYGILAR......
DEDIGIM GIBI 20 TL BU MÜBAREK GÜNDE SADAKAM OLSUN ANCAK BU KARAKTERSİZ İNSANLARA KARSI EŞİMİZİ DOSTUMUZU UYARALIM ... BUNU DA OKURSA ÇEKTIĞIM MESAJLARIDA OKUMUS VE CEVAP VERMIYORSA NOTUNU SİZ VERİN ...