Bu sene "Denize" Tatile nereye gidiyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eko44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mersin Susanoğlu' da yazlık var, Allah nasip ederse haftaya oradayım, bu yaz 2 defa gideceğiz inşallah. Hem sakin bir yer hemde mükemmel plajı var.

Boş olduğunda anahtarı alayım :kop::kop::kop::kop:

Bu sene tatile denize nereye gidiyorsunuz. Tavsiyeniz var mıdır?
gecen sene ben alanya manavgat tarafinda cenger köyünde bir otelde kaldim.cok sükür hersene izin yapan biri olarak bugüne kadar fiyatina göre memnun kaldigim tek oteldi.otel yeni oldugu icin fiyatlari düsük tutmuslar.bu senede ilk defa üst üste ayni otele gitmek istiyorum.isim reklam olmasin istersen özelden gönderirm.

gecen sene ben alanya manavgat tarafinda cenger köyünde bir otelde kaldim.cok sükür hersene izin yapan biri olarak bugüne kadar fiyatina göre memnun kaldigim tek oteldi.otel yeni oldugu icin fiyatlari düsük tutmuslar.bu senede ilk defa üst üste ayni otele gitmek istiyorum.isim reklam olmasin istersen özelden gönderirm.

Özelden yazarsan çok iyi olur. Zaten tatil dediğinde gidipde 1 hafta içinde soyulmamak lazım :dil:. Benim aylık gelirim 2000TL civarlarında. Oda eşim de çalıştığı için. Biraz huzur, başka bir şey değil.:D

gökova akyaka her yıl oldugu gibi:) romayı görde öl gökovayı görde yaşa.halikarnas balıkçısı

Kaybolmazsam Didim'e gitmeyi planlıyorum ailemle.:D Biz tek plaja bağlı kalmayı sevmiyoruz gezebileceğimiz ne kadar yer varsa dolaşırım illa ki deniz olamasada olur benim için :) bu konuda Fethiye favorim gez gez bitmiyor her koy farklı güzel :)

slm

Karasu'ya gitmeyi planlıyorum... kısmet olursa bakalım...

merhabalar aslen ankaralımısınz? Benımde aılem karasuda bızde kısmetse 1haftaya karasuda olacaz denk gelırız belkı

Bodrum inşallah.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

İzmir/Dikili (Çandarlı) da evimiz var, her yaz oradayız inşallah. Gün sayıyorum artık gitmek için:)

Ben bu sene Eşim İle Beraber Ağustos Bayram haftasında 5 gece Antalya - KAŞ oda kahvaltı rezervasyon yaptırdım... Bunun nedeni hem arabayla gidicek olmam hemde ilk defa gittiğim yerlerde otele bağlı kalmadan gezmeyi sevmem.. Akşam yemekleri için nerede yenir nerede eğlenilir nerede kahve içilir bütün bilgileri giden arkadaşlardan topladım.. Oradan da dönüşe belki 1-2 yol üstünde hoşuma giden bir yerde yada altınolukta yazlıkta kalır dönerim.

Geri