bu seferde fındık kremasında gdo...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nutella yada saralle devam birsey olmaz :D

ithal soya devlet izni ile ülkeye giriyor ve Türkiye soya ihtiyacının neredeyse hepsini arjantinden getiriyor. %90 gdo soya üreten bir ülkeden alınan ürünlerin kullanılmasıyla ne bekliyolarsa. bence artık bu olaylar da tamamen siyasiye döndü halk sağlığı falan yalan yani. gdo lu mısırdan elde edilen glikoz surubundan söz eden yok. halk sağlığını düşünüyolarsa bisküvi ve türevi ürün üreten firmaları denetlesinler.

Ben anlamadım bu konular neden kapanıyor ? :D

Ben ilk adımları attım, balkonda domates, maydonoz, fesleğen, nane yetiştiriyorum, saksıda bir tane de zeytin ağacım var, yakında balkona kavun karpuz da ekeceğim, balkon çökene kadar organik tarıma devam :sulanma:.

:bir::bir::bir::bir: valla babamda domates biber salatalık filan başta evde büğütüyo sonra toprak için hazır oldugunda işi geregeği villaların önüne dikiyo adam inşaat mühendisi villayı sahibine teslim edene kadar domateslerden biberlerden salatalıklardan eser kalmıyo :) gerçi eve fazla getirdigi yok hep işten arkadaşları araklıyo :) şaka şaka araklıyolar demiyim. gecenlerde ise babam bi ara şantiyede söz etmiş bikaç fidan var işte ne biliyim domates biber salatalık filan bunu duyan bi abiminiz hemen babama bi kamyon dolusu gümreli kum getirmiş şantiyenin önündede var fidanlar :) adam inşşat mühendisimi yoksa ziraat mühendisimi belli değil :D

Ben ilk adımları attım, balkonda domates, maydonoz, fesleğen, nane yetiştiriyorum, saksıda bir tane de zeytin ağacım var, yakında balkona kavun karpuz da ekeceğim, balkon çökene kadar organik tarıma devam :sulanma:.

savaş abi sende yavaş büyümelerinden sıkılıp zararlı tarım ilacı kullanmaya başlamayasın. :D

savaş abi sende yavaş büyümelerinden sıkılıp zararlı tarım ilacı kullanmaya başlamayasın. :D
Aman ha, domates maydonoz neyse de zeytin ve hurma yavaş büyüsün, yoksa tavanı falan deler de komşuyla papaz oluruz :).

Aman ha, domates maydonoz neyse de zeytin ve hurma yavaş büyüsün, yoksa tavanı falan deler de komşuyla papaz oluruz :).

Bizim yazlıkta da arkamızdaki arazi zeytinlik... Delice diyorlar, babam aşı yaptı öyle bir zeytin veriyor ki şimdi bizim bi yıllık zeytinimizi karşılıyor... Tadı tuzu da on numara oluyor... :)

Geri